Vestidos de patinadora verde

Night Out Class: Green Skater Dress

College mode

Gröna skaterklänningar

Gröna skaterklänningar: 1. ASOS, 2. Charlotte Russe, 3. Forever 21

När mars går och (förhoppningsvis) vi närmar oss vårvädret dras jag till en sak: klänningar. Det är dags för bara ben, eller åtminstone söta strumpor, och roliga klänningar i ljusa färger. Jag gillar särskilt skridskoåkare i vår, vilket inte är någon överraskning; De har varit enorma under de senaste säsongerna på grund av deras mångsidighet och extremt smickrande silhuett.

Skaterklänningar finns i alla typer av färger och tryck, men från Sankt Patriks dag är precis runt hörnet, jag kunde inte låta bli att välja några roliga gröna skaterklänningar som skulle vara perfekta för semestern. Även om du inte är irländare finns det inget bättre än att göra ditt bästa på denna semester. Eftersom våren är en tid av återfödelse är grönt också lämpligt även efter St. Paddys dag har gått.

Nästa ska jag visa dig hur man stylar en grön skaterklänning för lektion och en utekväll. Bläddra ner för att se båda utseenden!

Green Skater Dress: Klass

Grön skater klänning dag look

Produktinformation: skaterklänning, kofta, sneakers, kopplingspåse, örhängen, armband, nagellack

Börja med att kombinera din gröna skaterklänning med färgglada blommiga sneakers. En marinblå kofta ser elegant ut, men prickarna håller det roligt. Läckra örhängen och ett snyggt armband hjälper till att binda ditt utseende utan att vara överväldigande.

För din klassrumsinformation, ta en väska med en rolig grafik eller citat, som den jag har presenterat här. Slutligen lägg till en extra pop av vårfärg med en vacker korall nagellack.

Green Skater Dress: Night Out

Grön skater klänning kväll look

Produktinformation: skaterklänning, kimonokardigan, koppling, kilar, armband, örhängejackor, läppfärg

Oavsett om du firar St. Patrick’s Day eller bara en vanlig utekväll, klä upp din gröna klänning med en delikat kimonostil. Wedge booties är bedårande och ger dig höjd samtidigt som du kan dansa eller gå bekvämt.

Ta en stor koppling under armen för att lagra alla dina måste. Stapla upp några snygga och djärva armband och para ihop dem med gnistrande örhängenjackor. Avsluta ditt utseende med en touch av en mörk matt läppfärg.

Tankar

Är du redo för våren och allt nytt och grönt? Planerar du att fira St. Patrick’s Day? Vad tycker du om de två föregående utseendena? Lämna mig en kommentar; Jag skulle gärna höra från dig!