Faldas skater florales

Night Out Class: Floral Skater Kjol

College mode

Blommiga skater kjolar

Kjolar: 1, 2, 3

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Blommor? I januari? ja!

Även om djärva tropiska tryck kan verka lite förklädda den här tiden på året, a underskattadblommönster (tänk rosor eller pioner) i en feminin, neutral färg Det kan se riktigt snyggt ut under vintermånaderna. Du tror inte mig? Jag ska prova det!

Om du letar efter ett sätt att bära eleganta blommor i vinter, leta inte längre. Den här veckan visar jag dig hur man utformar en blommig skaterkjol för både en skoldag och en utekväll.

Floral Skater Kjol: Klass

Hur man bär en blommig skaterkjol dagtid med en mynta-tröja Grå strumpbyxor Metallic Brogues Brun korsväska Spikhalsband med fågelskruvar

Kjol, tröja, strumpor, väska, bryggor, halsband, örhängen

För en söt och feminin look under dagen, para ihop din kjol med en enkel mintgrön tröja. Mjuka rosa, som de i kjolen, ser fantastiska ut med karamelltoner … även på vintern! Lägg sedan till ett par metalliska brogues för en twist på klassiska, feminina skor. Accessorize med bedårande fågelformade dubbar och en uttalad spiked halsband för en kantig och trendig kontrast. Avsluta med en robust brun korsväska för att förvara dina väsentligheter och glöm inte att värma upp med ett par grå strumpor!

Floral Skater Kjol: Night Out

Hur man bär en blommig skaterkjol för en utekväll

Kjol, blus, jacka, bandeau, fotkängor, armband, örhängen

För kvällen parar du ihop din feminina kjol med en ren vit blus i lager över ett spetsband för en look som är både blandad och oväntat vild. Lägg sedan till en modern kontrast med en grov konstläderjacka (också ett bra alternativ för att hålla dig varm på kalla vinternätter). Håll dina tillbehör enkla men kantiga – prova ett par lejonformade dubbar och en bunt guldtonade armband för att lägga till en liten gnista. Komplettera utseendet med en modern klassiker: ett par grå ankelstövlar i mocka.

Dina tankar?

Hur skulle du utforma en blommig skaterkjol? Vad tycker du om kläderna? Var noga med att lämna en kommentar till mig och låt mig veta vad du tycker, jag älskar att höra dina tankar!