Night Out Class: Floral Pants

Night Out Class: Floral Pants

College mode

LR-produkter: Forever 21, Shop Akira och MissGuided.

Med våren i full effekt är det dags att få fram vårens färger och mönster. Blomtryck Det är det väsentliga vårtrycket, och istället för de typiska blommiga klänningarna älskar vi blommiga byxor just nu.

Blommiga byxor finns i många färger och stilar. Det finns utsvängda byxor, shorts, smala byxor, och det är bara för att nämna några!

Att vara den första veckan på våren är det korrekt att visa dig hur man bär blommiga byxor för lektion och gå ut.

Hur man designar blommiga byxor – klassklädsel:

Gula blommiga byxor med vit sloganskjorta, renblå duster, silverhjärtaörhängen, platta skor med svarta tofsar och svart väska.

Produkter: Duster – Boohoo, T-shirt – River Island, blommiga byxor – Forever 21, örhängen – Forever 21, Lägenheter – Topshop, handväska – Nine West.

Denna uppsättning har de bästa vårfärgerna. Där finns något gul, koboltblåoch rosa, som alla arbetar tillsammans för att göra denna outfit pop. Forever 21s blommiga byxor är ett fantastiskt billigt sätt att testa denna trend. Att lägga till Boohoo’s Cobalt Duster är en annan snygg touch som är perfekt för vårväder.

River Island “Feel Good” -t-shirt kan stoppas i byxorna eller inte, det är upp till dig. Topshop tofslägenheter är söta och bekväma nog för klassen. Tillägget av silver hjärtformade dubbar från Forever 21 ger denna uppsättning en känsla av enkelhet och klass.

Hur man utformar blommiga byxor – klädsel att gå ut

Gula blommiga byxor med gul knutströja, rött läppstift, huda beauty sommarsolstånd, svarta klackar, svart mascara och svart vadderad fanny pack.

Produkter: Highlight Kit – Huda Beauty, Heels – Nasty Gal, Crop top – Topshop, Mascara – Elf Cosmetics, Floral Pants – Forever 21, Lipstick – MAC Cosmetics, Fanny Pack – Topshop.

När jag tittar på den här uppsättningen tänker jag omedelbart på en rolig brunch eller middag. För det gul-på-gula utseendet, para ihop Topshop “Love” crop top med våra favoritblommbyxor från Forever 21.

Nasty Gal’s mockaklackar har en tjock klack som gör dem perfekta för promenader och superbekväma. Summer Solstice Highlight Kit från Huda Beauty har de bästa vårfärgerna och ger en fantastisk touch av glamour till det här utseendet. Jag älskar fanny-förpackningar så jag lade till Topshops svarta vadderade fanny-pack för att komplettera denna outfit.

Vad tycker du om blommiga byxor?

Byxor med blommönster finns på Forever 21, Boohoo, ASOSoch många andra butiker. Tror du att byxor med blommönster är het eller hmm? Kommentera och låt CF veta!