estadisticas web Skip to content

Night Out Class: Denim Mini-klänning

College mode

LR: Lulus, Neiman Marcus Last Call, Forever 21

Denim är vårt favorittyg av goda skäl – det är mångsidigt, bekvämt och ser bra ut för alla. Men jeans är inte det enda sättet att gå. Ändra din denim look den här säsongen genom att investera i en denim klänning.

Glöm inte dina favorit sommartillbehör; Denimklänningar ser fantastiska ut med de flesta tryck, mönster och färger. En denimklänning är också den perfekta duken för den funky halsduken eller det unika halsbandet du har kämpat för att utforma.

Jeansklänning: Klass

Produkter: Klänning – H&M, Top – Hollister, Handväska – Kohls, Sandaler – Lulus, Telefonväska – Azalea, Läppstift – Nordstrom

När du bär din favorit jeansklänning till klassen, kasta en marinblå randig t-shirt under för ett mer informellt och akademiskt utseende. En färgglad ryggsäck lägger till en touch av stil till ditt vanliga denim, och ett sött tryckt telefonväska är en rolig touch!

Gör ditt utseende perfekt med sandaler med snörning i kamel, som är det perfekta valet av skor för varmt väder.

Denim klänning: kväll

Produkter: Klänning – H&M, Koppling – Target, Skor – Target, Choker – Simons, Läppstift – Selfridges, Ögonbrynssats – Selfridges

Låt inte din kärlek till denimstilar begränsa sig till dagkläder! Du kan enkelt utforma en denimklänning för en utekväll. Det handlar om att välja några glam tillbehör för att klä upp din outfit.

Välj först några täta klackar för att ge charm till din outfit. Sätt sedan in ett iögonfallande läppstift för att öka förtroendet. En iögonfallande totepåse i guld och en iögonfallande choker-omslag denna otroliga nattliga look.

Vad tycker du?

Skulle du ha en denimklänning? Hur kommer det sig? Gillar du ovanstående outfituppsättningar? Låt mig veta i kommentarerna nedan!