clase para salir de noche faldas de mezclilla

Night Out Class: Denim kjol

College mode

klass för en utekväll denim kjolar

Denim kjolar: 1. H&M, 2. Forever 21, 3. Topshop

Jag hoppas att jag inte är den enda som är mycket upphetsad över återuppkomsten av denim kjol. Vad kunde man inte älska? Denim är lika mångsidig som det låter – alla som har ägt ett par jeans vet detta. Så lägg till allt detta till den söta silhuetten av en knapp-fram kjol, så kan du verkligen inte gå fel.

Det här är naturligtvis inte den slitna minikjolen från dina mardrömmar på gymnasiet. En mer strukturerad (och längre) form tar bort minnet av tidigare garderobsvikt och, ännu bättre, gör att det ser ut som lämpligt för dagen. Y natt.

Nere ska jag visa dig hur man stylar en denim kjol både för en dag med lektioner och för en utekväll. Om du är intresserad av att återuppliva denna klassiska, lite retro-trend, läs vidare!

Denim kjol: klass

denim kjol klass kostym

Produktinformation: kjol, randig t-shirt, platta skor, klocka, örhängen, ryggsäck

Skapa ett avslappnat utseende för dagen genom att stoppa en enkel randig t-shirt i en denimkjol med knappt framkant. Håll looken feminin med ett snyggt par oxfordskor i spets.

En herrkläderinspirerad klocka balanserar de mer feminina aspekterna av klädseln, medan dessa snygga örhängen har ett elegant utseende. Komplettera allt med en ryggsäck i hinkstil för att förvara dina saker.

Denim kjol: Night Out

denim kjol kväll look

Produktinformation: jeanskjol, crop top, örhängen, armband, höga klackar, axelväska

För en sommarkvälllook, para ihop din denimkjol med en feminin topp, som den här persikanspetsskuren. Lägg sedan till ett par höga träklackar för att verkligen förlänga benen.

Håll dina smycken enkla; allt du behöver är ett vågat par örhängen och ett läckert armband, allt i en underbar rosaguldfärg. Avsluta med en neutral färgad crossbody väska.

Tankar

Skulle du ha en kjol i denim? Är du ett fan av den här trenden? Vad tycker du om kläderna ovan? Jag skulle gärna höra dina tankar, så lämna en kommentar!