Mini vestido con mangas de campana para salir de noche

Night Out Class: Bell Sleeve Mini Dress

College mode

Kämpar du för att förvandla dina kläder från dag till natt? Oroa dig inte, CF är här för att hjälpa till att göra det dagliga besväret till en rolig utmaning. Klass för en utekväll fokuserar på ett stycke per vecka och syftar till att hjälpa dig att ändra din stil från studiesessioner i biblioteket till att dansa hela natten.

Om du någonsin har sett Galna mänDu vet att Megan Calvet / Draper är en av de mest snygga karaktärerna i showen. Hon sportar lätt i ljusa färger och tryck, trendiga klänningar och lätt beskurna fållar medan hon fortfarande ser ut som den eleganta damen som hon är.

Mini-klänningar med klockärmar De är en rolig återgång till slutet av 1960-talet och början av 1970-talet när A-line-klänningar eller raka klänningar med korta fållar var ilska. Det är frestande att ha go-go stövlar med dessa klänningar, men det är nog inte så praktiskt för klassen.

Om du vill veta hur man stylar en miniklänning med utsvängda ärmar för lektion och en utekväll (inga go-go stövlar tyvärr), läs vidare!

Mini-klänning med klockärmar: klass

Mini klänning klass med klockärmar

Klänning – Skor – Väska – Örhängen – Solglasögon – Halsband – Ring

Eftersom den här klänningen är solid marinblå finns det många färgalternativ när det gäller skor, accessoarer och väskor. Jag valde några bekväma röda sneakers och en slående ring av gula blommor. För resten av smycken, välj långa geometriska guldhalsband och enkla örhängen. För en extra retro touch till denna outfit, packa dina saker i en solbränd fransig väska och sätt på ett par kattögon solglasögon.

Om du inte känner dig bekväm med en kort fåll, försök att bära den över ett par tights. Det finns också många av dessa klänningar med något längre fållar tillgängliga. Du kan till och med välja längden på denna legeringsklänning.

Mini-klänning från Bell Sleeve: Night Out

Mini-klänning med klockärmar för utekväll

Klänning – Strumpor – Skor – Koppling – Halsband – Örhängen

För att förvandla din klänning för en utekväll, bär den över ett par svarta spetsstrumpor med matchande klackar. Jag tycker att gult är en färg som felaktigt ignoreras, och den sticker ut vackert mot den här marinblå klänningen. Tillbehör med ett gult uttalandehalsband och gul faux krokodilkoppling. Dessa vintageinspirerade tofsörhängen är den perfekta finishen.

Vad tycker du?

Gillar du trenden med utsvängda ärmar? Eller tycker du att det borde stanna kvar i det förflutna? Hur skulle du ha en miniklänning med utsvängda ärmar för lektionen och en utekväll?? Låt mig veta i kommentarerna!