estadisticas web Skip to content

Night Out Class: Athleisure T-Shirt Dress

College mode

Athleisure är en trend som bara har vunnit popularitet i år. Det har i stor utsträckning associerats med det off-duty modellutseendet och den senaste stilutvecklingen av Kim Kardashian, och det definierar definitivt årets trendiga atmosfär.

Som du kanske vet handlar fritid om att blanda sport och fritidskläder. Det är därför a t-shirt klänning det är den perfekta sportkläderna. Du kan klä upp den och klä upp den för alla tillfällen, och det är särskilt lätt att flytta från klass till natt på stan!

Medan detta Adidas grafisk T-shirtklänning Steg inte av Moschino-banan som Real Housewives of Beverly Hills-stjärnan Erika Jayne, du kan kanalisera din innerbana fashionista genom att rocka ut.

Vill du veta hur du bär en T-shirtklänning den här säsongen? Läs vidare för två sätt att utforma en Adidas T-shirtklänning i svart och vitt:

Hur man bär en Adidas t-shirtklänning i klassen:

Hur man bär en skjortklänning under dagen.  Outfit för dagen med en adidas t-shirt klänning med signaturen trefoil logotyp.  Utseendet kompletteras med svarta solglasögon, guldörhängen, en silverryggsäck, en mångfärgad halsduk och skridsko.

Produkter: T-shirtklänning – Bloomingdales, Ryggsäck – Francesca’s, Scarf – Vera Bradley, Sneakers – Nordstrom, Örhängen – Sole Society, Solglasögon – River Island

En T-shirtklänning är den bekvämaste klänningen du någonsin kommer att ha i klassen. Den här från Adidas är perfekt eftersom den kombinerar komfort med en modern sportig atmosfär. Du kan spela med storleken för att få ett överdimensionerat eller passande utseende, ditt val.

För maximal komfort, para ihop klänningen med trendiga sneakers som Vans. Packa sedan din väska – den här Francesca-ryggsäcken kan rymma böcker eller förnödenheter för att gå till gymmet. Dekorativa örhängen och en halsduk ger en touch av klass till utseendet.

Denna outfit säger “Jag gick inte ur sängen”, men ändå är den perfekt för ett sådant tillfälle. (Det blir vår hemlighet).

Hur man bär en Adidas t-shirtklänning för en utekväll:

Hur man bär en skjortklänning på natten.  Aftonklänning med Adidas t-shirt klänning med signatur trefoil logotyp.  Utseendet kompletteras med ett par svarta snörskor, röda tofsörhängen, silverchoker, rött nagellack och en miniatyr-Tommy-ryggsäck i stil med en crossbody-väska.

Produkter: T-shirtklänning – Bloomingdales, Örhängen – J.Crew, skor – Lulus, väska – Macy’s, halsband – Kohl’s, Nagellack – Barney’s

Undrar du hur man stylar en t-shirtklänning för natten? Det är lättare än du tror! Börja med att lägga till en söt väska, som denna Tommy Hilfiger crossbody väska. Denna axelväska är perfekt för den trendiga trenden eftersom den ser ut som en mini-ryggsäck.

Nu är det dags för extra. De röda örhängen ger extra färg till utseendet medan de matchar väskan – Jag älskar dessa trendiga tofsörhängen för säsongen!

För att avsluta utseendet, lägg till en invecklad frisyr, som en fläta, för att påminna alla om att det inte finns något grundläggande med denna outfit.

Vilka är dina stiltips för en athleisure t-shirtklänning?

Har du T-shirtklänningar? Vilka är dina bästa tips för att utforma en t-shirtklänning? Låt oss prata i kommentarsektionen nedan!