estadisticas web Skip to content

Ni scrunchies gör comeback (och vi är ganska intresserade)

College mode

Om du berättade det för ett år sedan hårband Det skulle vara en trend 2017, skulle jag ha skrattat. Men som mammas jeans och chokers har hårbanden gjort comeback. Och gissa vad? Jag hatar dem inte.

Faktum är att jag plockade upp några hårband förra månaden och slutade tycka om – och ha på dem – mycket mer än mina trogna svarta Goody hårband. Alla tyger, färger och mönster är ett roligt sätt att förändra saker! (Dessutom finns det inget av detta nonsens.)

Om du vill ge däcken en andra chansvi har också täckt dig. Vi delar våra favorit scrunchie plockar, plus våra bästa tips på hur man använder scrunchies. Bläddra ner för att se vad vi pratar om.

Våra favorit Scrunchie-stilar (under $ 12!)

Produktinformation: 1. Lululemon, 2. Urban Outfitters, 3. Forever 21, 4. Francesca, 5. ASOS, 6. Free People

ett. Denna plockning från Lululemon är gjord av ett snabbtorkande material, vilket är perfekt när du svettas i gymmet.

två. Om du har tunnare eller kortare hår, kolla in dessa 5-pack minihårband.

3. Forever 21 ökar trenden med den coola kombinationen av mesh och blommig broderi. Dessutom kostar den här söta scrunchy mindre än $ 3 … poäng!

4. Neutral, färg, mönster: Denna uppsättning med tre hårband har alla baser täckta.

5. Du kan inte gå fel med en elegant silver scrunchie. Nej, verkligen, du kan använda den med Allt.

6. Silketyg ger detta Free People hårtillbehör en lyxig touch.

Hur man bär scrunchies idag

Det finns inga 90-talsdräkter här. Kolla istället dessa idéer till hur man använder scrunchies.

1. Söt och avslappnad

Hur man bär scrunchies: söt och avslappnad outfit med mamma jeans, bränd orange tröja, faux mocka ankelstövlar, buffalo pläd halsduk

Produktinformation: Scrunchie – South Moon Under, tröja – Forever 21, Jeans – Topshop, skor – Cole Haan, Ringar – H&M, Scarf – Nordstrom

Det lågmälda utseendet och hårbanden gjordes för varandra. Bär din med en kombination av tröja + jeans + klassiska men fashionabla fotkängor. Inkorporera mönstret med en rutig halsduk och accessoriser sedan med några läckra ringar.

Vi valde en brokad scrunchie, och faktiskt kärlek Hur modellen bär den i en låg bulle! Om du inte är ett fan av sådan frisyr, skulle en halv upp, halv ner eller flätad frisyr se lika söt ut.

2. Alla klädda

Snyggt sätt att bära en scrunchie: pälsig tröja, svart klänning, pom pom klackar, dinglande örhängen

Produktinformation: Scrunchie – H&M, klänning – H&M, kofta – Forever 21, skor – Gamiss, örhängen – Rebecca Minkoff

Stanna hos mig, mina damer. Ja, du kan (och borde!) Bära en scrunchie med en mer avancerad ensemble. Här parar vi ihop en vacker satin LBD med en uttalad fransad kofta. Behåll den snygga men ändå eleganta känslan med spetsiga tåpumpar och smycken droppörhängen.

Nu pièce de résistance: en sammet scrunchie. För detta utseende föreslår vi en polerad ballerinabulle. Voilà! Du är redo för alla julfesterna.

Dina tankar?

Är du glada över återkomsten av scrunchies?Eller tycker du att denna trend ska försvinna för alltid? Vilket är ditt favorit sätt att utforma en? Skulle du någonsin ha en scrunchy med en snygg outfit? Tala upp i kommentarsektionen!