botas blancas con suéter negro, riñonera holográfica, chaqueta de cuero, jeans azules, lentes de sol ojo de gato, lápiz labial negro y sombra de ojos metalizada.

Nattlivsklass: vita stövlar

College mode

Vita sammetstövlar från Dolls Kill, vita stövlar från Dr. Marten och Nasty Gal.

LR-produkter: Dr Martens, Dolls Kill och Nasty Gal.

Kommer du ihåg att mode regel där det sa att du inte kunde bära vitt efter Labor Day? Tja, lyssna på det här, den regeln finns inte längre! Ja, du läste det korrekt. Under några säsonger har massor av fashionistas bär vita vinterkläder, från kändisar till kända bloggare till Instagram-tjejer.

En av de senaste trenderna för att specifikt ignorera den regeln är vita stövlar trend! Jag älskar vita stövlar så i dag ville jag visa dig hur du kan rocka utseendet.

Nästa ska jag visa dig hur man bär vita stövlar gå till lektionen och gå till en konsert på vintern.

Hur man bär vita stövlar – klassklädsel:

Vita stövlar för att gå till klassen med blå läderjacka, vit murgröna park-T-shirt, vit väska, svart infinity-halsduk, silverörhängen och svarta jeans.

Produkter: Läderjacka – Boohoo, T-shirt – Ivy Park, örhängen – Forever 21, Infinity Scarf – Lyxiga divor, stövlar – Macy’s, Jeans – Nytt utseende, handväska – Forever 21.

Detta exempel på klädsel är enkelt men smakfullt. Jag försökte hålla mig till den svarta och vita färgpaletten förutom blå läderjacka (för att lägga till lite pop). Väskan och t-skjortan är vita och båda delarna har svarta stöveliknande detaljer som gör att de fungerar tillsammans.

När du bär en skinnjacka kan det bli lite kallt, så lägg till en oändlig halsduk (eller bara en vanlig halsduk) hjälper dig att hålla dig varm. Inget behov av att gå överbord med tillbehör – ett enkelt par silverörhängen det kommer att göra underverk.

Hur man bär vita stövlar – Klädsel till en konsert:

Vita stövlar med svart tröja, holografisk ryggsäck, läderjacka, blå jeans, cat eye solglasögon, svart läppstift och metallisk ögonskugga.

Produkter: Läderjacka – Amazon, Fanny Pack – Sojourner-väskor, Vogue-tröja – Nads-skor, Jeans – Nytt utseende, vita stövlar – Macy’s, solglasögon – solglasögon, metallisk ögonskugga – Colourpop, flytande läppstift – Colourpop.

Om du är som jag kommer du alltid att delta i lokala konserter nära dig. När jag går på konserter älskar jag att vara bekväm och elegant samtidigt. Denna uppsättning har den perfekta kombinationen av komfort och stil. Det som sticker ut mest är holografisk fanny pack. Lägg till maximal mängd zest och kant i outfit.

Solglasögon kan läggas till din outfit beroende på var konserten äger rum. om det är en utomhuskonsert behöver du ett par. de kattögon solglasögon Trenden är en att se upp för i år. Håll dig vid mindre ramar för det coolaste utseendet. de svart flytande läppstift passar om du letar efter en kantig look. Om du vill tona ner det lite kan du prova en djupfärgad lippie.

Planerar du att ha vita stövlar den här säsongen?

Planerar du att ha vita stövlar i vinter? Planerar du att köpa ett par om du inte redan har dem? Hur ska du utforma dem för lektion och en utekväll? Vi älskar att höra dina idéer, så snälla kommentera och låt oss veta.