College Fashion

Nattlivsklass: chambray-skjorta

College mode

LR-produkter: Forever 21, Express, Charlotte Russe

En bra chambray skjorta Det är en beprövad häftklammer och med god anledning: denim är det enda tyget vi inte kan leva utan. En denim- eller chambrayblus är mycket mångsidig: du kan använda den som en blus, klänning eller till och med som ett extra lager.

Medan du kan tänka dig en chambrayskjorta som en sommarstapel kan den också bäras på vintern! Här är två sätt att utforma en chambray-skjorta just nu, både dag och natt:

Hur man designar en chambray-skjorta för klassen:

Outfit för dagen med en överdimensionerad chambray-skjorta med svarta leggings, bruna mockaskor, uttalande halsband och taupe tote bag

Produkter: Chambray-topp – H&M, leggings – Macy’s, väska – Rebecca Minkoff, halsband – Aldo, skor – Sam Edelman

Denna överdimensionerade denimblus kan kombineras med det mest slitna föremålet för finalsveckan … leggings. En överdimensionerad denimtopp och ett snyggt par leggings gör den perfekta kombinationen och skapar en look för skolan. Outfiten är super bekväm och lätt att matcha med tillbehör – dessa taupe stövlar och väska är bra alternativ.

Du kan också bära det här utseendet genom att lägga till en vit t-shirt under och bära den öppna denimtoppen. Det ger klädseln en lagereffekt. Dessa enkla bitar ger dig en bra bas att spela med. Du kan till och med lägga till ett bälte, vilket ger utseendet en helt annan känsla. Det finns så många olika kombinationer, dina alternativ är obegränsade!

Hur man utformar en chambray-skjorta för en utekväll:

Kvällskläder med överdimensionerad chambray-skjorta inklusive knästövlar, djärva röda örhängen, röd korsväska

Produkter: Chambray-topp – H&M, örhängen – Free People, Crossbody – Kate Spade, skor – H&M

Var försiktig med vinden och bära denna överdimensionerade dagblus som en aftonklänning. Lägg till ett par lårhöga läderskor och ditt utseende är i grunden komplett. Om du känner dig mer avslappnad kan du ha på dig leggingsna från tidigare eller byta ut dem mot ett par läder.

Naturligtvis behöver du en väska för att verkligen göra det här utseendet. Hur annars kommer du att hålla koll på den nya läppglansen och alla dina andra värdesaker? Men om du behöver något extra för att ta blicken till nästa nivå, lägg till ett iögonfallande par örhängen. Dessa örhängen från Free People kommer definitivt att göra ett uttalande, om dessa stövlar inte är iögonfallande nog. Gå för en djärv nyans; En röd nyans är det perfekta valet eftersom det har dykt upp överallt.

Bär du dina chambray-skjortor på vintern?

I så fall hur utformar du dem? Är du i lägret “chambray är bara för de varma månaderna”? Berätta för oss i en kommentar; vi skulle gärna diskutera.