Uñas 15 de agosto de 2020 Acabo de probar un nuevo esmalte de uñas vegano y estoy muy impresionado Créame, lo he probado mucho.

Nails 15 aug 2020 Jag har precis testat ett nytt vegans nagellack och är väldigt imponerad Tro mig att jag har provat det mycket.

Nails 15 aug 2020 Jag har precis testat ett nytt vegans nagellack och är väldigt imponerad Tro mig att jag har provat det mycket.

Jag vill inte blåsa mitt eget horn, men jag har en specifik skönhetsfärdighet som jag är oerhört stolt över. Jag kan inte raka benen utan att gråta av smärta (och ändå har jag arbetat) och jag skulle inte gå någonstans nära hårfärg, men jag kan måla mina naglar mycket bra.

Ja, jag älskar en ordentlig mani som alla, men jag har lyckats finslipa denna färdighet i en sådan utsträckning att även de skönhetsredaktörer jag har arbetat med tycker att det är en salong. Jag kanske inte är bra på självreklam på något annat, men av detta är jag säker. Så jag blir glad när jag berättar att jag hittade några fantastiska nagellack och ännu bättre, de är veganer.

Men först och främst vill du förmodligen veta vad som gör ett nagellack vegan. Enligt min forskning betyder det att vegansk nagellack är fri från animaliska biprodukter (du kanske blir förvånad över hur mycket som finns i “normalt” polermedel, du kan se mer om ingredienserna här). Fullständig information, jag har inkluderat polermedel som är vegan, men vissa från det vanliga sortimentet kanske inte.