estadisticas web Skip to content

Nail Art YouTuber Elleandish hittar graffitiinspiration i hennes stad

Nail Art YouTuber Elleandish hittar graffitiinspiration i hennes stad

Jag heter Janelle Gaw och jag är en nagelkonst YouTuber med användarnamnet elleandish! Jag bor för närvarande i Santa Clara, CA.

För att få min urbana inspiration för min Sally Hansen #iHeartNailArt “LIQUID MANI-A” spikdesign gick jag längs tågspåren i mitt grannskap och upptäckte en fantastisk grafittikonst. Denna stamstycke inspirerade huvudfokus för min design; Jag älskade former och vinklar och tyckte att det skulle vara perfekt att översätta det till en nageldesign.

urban graffiti

För mittspiken delade jag in nageldesignen i hälften och målade toppen med Sally Hansen Triple Shine “Vanity Flare” och botten med Sally Hansen Triple Shine “Dive In”. Med hjälp av Dotter “I Heart Nail Art” Toolkit och den svarta “I Heart Nail Art” -markören införlivade jag svarta prickar, kurvor och linjer för att efterlikna stammönstret.

graffiti nagelkonst

Sally Hansen IHeartNails

Jag gick längs järnvägen till en överfart där det var flerfärgade färgdroppar som föll ner i betongpelare. Eftersom den här månadens tema för Sally Hansens tävling #iHeartNailArt är ”LIQUID MAN-IA” visste jag att det skulle vara perfekt! För att göra de rosa färgdropparna använde jag NEON “I Heart Nail Art” i “Pretty In Hot Pink”. För att få dropparna att sticka ut i en nästan 3D-effekt lade jag till några subtila vita höjdpunkter med hjälp av separatorn “I Heart Nail Art” i “White”.

elleandish

Jag ville inte att layouten skulle vara för upptagen, så för att balansera utseendet var miniatyrbilden “Dive In” applicerad och “Pretty In Hot Pink” läggs till som basfärger för index och pinky. Svarta tappar från “I Heart Nail Art” tapp / trim kit har lagts till i indexet och små fingrar för en glamorös effekt. Eftersom tummen var lite naken använde jag I Heart Nail Art Pen för att göra ett roligt droppande färghjärta med vita höjdpunkter för dimension.

elleanddish-inspo

Är du inspirerad av din egen stad? Gå in i Sally Hansens I Heart #iHeartNailArt Nail Art Contest! Varje månad har du chansen att vinna $ 500 och en resa till New York för att tävla i Grand Final * Det stora priset är $ 2000! Månadens Nail Art-tema är ”Liquid Mani-a”.

* INGEN KÖP NÖDVÄNDIGT. Tävlingen slutar 31-7-14. Öppet för lagliga invånare i USA och DC, från 13 år och uppåt. Ogiltigt där det är förbjudet. Se de officiella reglerna på www.sallyhansen.com för fullständiga detaljer, inklusive deltagande / röstperioder och krav, utvärderingskriterier och begränsningar. Sponsrad av Coty US LLC.

sponsrad av Sally Hansen