estadisticas web Skip to content

Nail Art How-To: Modnails hämtar inspiration från stadens färgglada gatukonst

Nail Art How-To: Modnails hämtar inspiration från stadens färgglada gatukonst

av Ivette Dubois de Modnails

Jag hade tur att Sally Hansen skickade mig några av sina fantastiska produkter för att skapa ett stadssceninspirerat nagellook. Jag har alltid ansett mig lycklig att bo i Kalifornien. Jag anser mig ännu lyckligare att bo i Los Angeles-området, där du kan köra några mil och gå från en förortsstad till Little Tokyo.

En av juvelerna i Los Angeles är konstdistriktet i centrala Los Angeles. Ligger nära Little Tokyo, erbjuder konstdistriktet dina ögon otrolig gatukonst på nästan alla väggar. De har allt från graffiti, väggmålningar, statyer och skulpturer.

Min favoritkonst är en väggmålning som täcker tre sidor av Art Share LA-byggnaden på 801 E. 4: e plats. När jag blev ombedd att skapa en look inspirerad av stadsstadsscener var detta min första tanke. Skaparen av detta otroliga mästerverk är INSA, en UK-baserad artist.

INSA-byggnad

http://www.insaland.com l instagram @insa_gram

Hans väggmålning har alla mina favoritfärger i lutningar med svarta geometriska linjer som står i kontrast till pop av livfulla rosa, purpur, gröna, röda och blå. När jag tittade på den här byggnaden blev jag inspirerad att göra en nagelkonststil med de skarpa vektorpunkterna och den rosa ovala formen ovanpå orden “ARTSHARE”.

Nedan är vad Sally Hansen skickade mig för att skapa det här snygga, urbana scen-chic utseendet.

Sally Hansen-produkt

  • “I Heart Nail Art” Verktygssats
  • “I Heart Nail Art” Trim / Stud Kit som jag älskar. Du vet att jag älskar dubbar.
  • Lila är Triple Shine-nagelfärgen i “Vanity flare“290
  • Kricka är Triple Shine-nagelfärgen i “Dyk in“280
  • “I Heart Nail Art” Striper in “Vit “210
  • “I Heart Nail Art” NEON in “Ganska i hetrosa“120
  • “I Heart Nail Art” Penna i Noir

ivette-naglar-cu

Alla färger var perfekta för det här utseendet. Kricka-glasyren matchade helt väggen och den rosa gav denna mani det levande färgstänk som väggmålningen har. Alla tre polermedel var mycket lätta att applicera med den breda borsten. Färgerna var ogenomskinliga i två lager! Jag använde den svarta spikpennan för att skapa linjer över färgerna när poleringen var helt torr. Och den rosa nageln med svarta strassstenar inspirerades av V-formen på de rosa färgerna i bilden nedan.

ivette-bldg

Jag blev kär i den här byggnaden. Jag önskar att jag bodde framför honom så att jag kunde titta på honom varje dag, är det konstigt? Jag var hedrad över att kunna använda INSA-väggmålningen som inspiration för min nagelstil. Jag älskar Los Angeles, det är den perfekta staden att bo i, oavsett om du vill spela i en urbana djungel eller starta en familj i ett förortsområde.

Graffiti Nail Art

För mer inspiration, kolla in Sally Hansens #iHeartNailArt-tävling! Glöm inte att delta i en chans att vinna $ 500 och en resa till New York City för att tävla i den stora finalen * Det stora priset är $ 2000 !!

Månadens tema: Liquid Mani-a

* INGEN KÖP NÖDVÄNDIGT. Tävlingen slutar 31-7-14. Öppet för lagliga invånare i USA och DC, från 13 år och uppåt. Ogiltigt där det är förbjudet. Se de officiella reglerna på www.sallyhansen.com för fullständiga detaljer, inklusive deltagande / röstperioder och krav, utvärderingskriterier och begränsningar.

INSA Instagram väggmålning @insa_gram; Hår av Nancy Olmos; Foton av Daniel Seman Vimeo: https://vimeo.com/danielseman

Sponsrad av Sally Hansen