estadisticas web Skip to content

Nail Art How-to: Elegant Semi-Oval Manikyr

College mode

Elegance Nail Tutorial Header

I mitt senaste inlägg skapade jag en söt och rolig molninspirerad nagelkonstlook som var perfekt för sommaren, och den här veckan ville jag visa dig hur man gör en mer elegant design. Är semi-oval manikyr Det ser sofistikerat och elegant ut, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för en utekväll i staden eller något fint tillfälle.

Och om du tyckte att min sista nail art-look var enkel är den här ännu enklare! Det finns bara fyra steg så att du enkelt kan återskapa det här utseendet, även om du har kort tid. Fortsätt rulla för att lära dig hur du skapar din egen fina nagelkonst:

Det handlar om klass

Grundfärg elegans handledning

Som basfärg valde jag en djupblå, som Sally Hansens Extreme Wear i “Blue It”, men naturligtvis kan du använda vilken färg nagellack du helst föredrar. Sedan med ett pigmenterat svart nagellack, bara Jag fick en stroke som började lite högre än mitt på nageln.

Handledning med halv oval elegans

Efter detta, gå tillbaka och gör kurvor på båda sidor för att skapa en fin halvoval form på nageln. Kan jag nämna att vi i princip nästan var färdiga nu? Som jag sa är denna handledning super enkel!

Half Oval Elegance Tutorial slutförd

För att avsluta denna nagelkonststil, använd ett guld nagellack för att måla en stor plats precis där de svarta och blå emaljerna möts. Om du inte har en guldpolish, ser silver lika vackert ut!

Kan du tro att vi är klara?

Färdig eleganshandledning

Det handlar om allt! I bara fyra steg har du en elegant och elegant design det kommer garanterat att ge klass till alla utseende. Den bästa delen? Denna nagelkonst är så mångsidig – ändra bara färgerna för att skapa ett helt annat utseende.

Vad tyckte du om denna nagelkonst?

Skulle du använda den här eleganta designen? Eller föredrar du ett sött och roligt nagellook? Vilka andra färger skulle du använda med den här designen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!