estadisticas web Skip to content

Nail Art How-to: Christmas Lights

College mode

julljus nagelkonst

Semestern är officiellt här, så varför inte fira den här tiden på året med lite rolig och festlig nagelkonst? För att starta min serie av Holiday / Christmas Nail Art Idéer, Jag ska visa dig en Handledning för julbelysning och trädspikar det är enkelt och snabbt.

Oavsett vad din skicklighetsnivå är, garanterar jag att du kan återskapa det här utseendet! Bläddra ner för att se mer:

Vad du kommer att behöva:

Nagellackhandledning för julbelysning

Steg 1:

Julspikhandledning Steg 1

Som vanligt, börja med att måla dina naglar med en basfärg. Jag ville framhäva mitt lång- och ringfinger, så jag valde en ljusare färg för dessa siffror. På det sättet kommer designerna att se bra ut.

Jag ville inte överdriva festligheterna ännu, så jag valde en djupfärgad höstfärg istället för de vanliga julblanketterna, men var god att ändra dem hur du vill.

Steg 2:

Julspikhandledning Steg 2 Del 1

För julbelysningen trodde jag att det skulle vara mer kreativt om använde en tråd som tråd istället för att bara måla en. Jag tyckte också att det här var mycket lättare än att måla, eftersom jag fick en konstant tunn linje hela vägen. Måste dock måla en linje om du har en fin nagelborste eller en nagelpenna för ett mer “handritat” utseende.

Christmas Nail Tutorial Steg 2 Del 2

För att lägga garnet målar du ett lager av din basfärg och medan du fortfarande är våt, placera och justera tråden på nageln. Jag lade tråden på ena sidan av min spik och knackade på den för att se till att den fastnade.

För en ögla, använd en tång för att vrida garnet i en ögla. Se till att placera öglan platt på nageln och knacka försiktigt på den för att säkra den. När du är nöjd använd en nagelsax för att skära av överflödig tråd.

Steg 3:

Christmas Nail Tutorial Steg 3 Del 1

Därefter tog jag den här blå färgen och applicerade glödlamporna med det tunnaste nagelverktyget jag hade. Du kan också använda en tandpetare för att göra detta eftersom den är lika tunn och kan göra känsliga och små former.

Christmas Nail Tutorial Steg 3 Del 2

Proffstips: Doppa verktyget i lite nagellack och dra det lite i ovala former som ser ut som julbelysning.

Christmas Nail Tutorial Steg 3 Del 3

Jag växlade med tre färger för lamporna: röd, gul och blå, men fri att bli kreativ. Använd vilken polska du har till hands, eller till och med försök att använda fyra av våra fler nyanser!

Steg 4:

Christmas Nail Tutorial Steg 4 Del 1

För julgranen ville jag inte hålla fast vid de traditionella solida trianglarna så jag använde prickar istället. Detta gör det lättare och ser mycket roligare ut än att använda en enfärgad triangel.

Börja med att göra de stora prickarna. Kom ihåg att ta hänsyn till den triangulära form som du kommer att forma.

Christmas Nail Tutorial Steg 4 Del 2

Fyll i resten av utrymmena med gradvis mindre prickar och bilda ett träd i form av en triangel. Som avslutning lade jag till en stor gul prick som prydnad. När allt har torkat, använd en topplack för att försegla mönstren.

Proffstips: Var försiktig med att använda en topplack som är mer “vattnig”. Den jag använde slits snabbt ut och blev klibbig så det fläckade trädet och fick garnet att se rörigt ut.

Naturligtvis kan du skräddarsy utseendet hur du än gillar – prova denna design med ljusa guld, röda och gröna, eller vilka färger du gillar!

Vad tyckte du om denna julmanikyrhandledning?

Kommer du att prova detta nail art look? Några förslag till min nästa spikhandledning? Frågor och kommentarer är alltid välkomna nedan också!