Uñas 30 de julio de 2020 Estos colores de uñas neutros perfectos son ideales si eres minimalista Hemos buscado los mejores en todas partes.

Naglar 30 juli 2020 Dessa perfekta neutrala nagelfärger är perfekta om du är minimalist. Vi har sökt överallt efter det bästa.

Naglar 30 juli 2020 Dessa perfekta neutrala nagelfärger är perfekta om du är minimalist. Vi har sökt överallt efter det bästa.

När det gäller nagelfärger gillar jag personligen att spela det säkert. Från november till mars är jag en CND Oxblood-lärjunge (tack till Monikh för det missbruket), men när våren och sommaren rullar in, gillar jag dessa lågmälda neutraler. Kalla mig minimalistisk, men jag har aldrig gillat snygg nagelkonst eller konstant rotation i olika färger. Inte för att jag inte är ett fan, några av de senaste blocken verkar fylla Instagram nästan fick mig att räcka efter nagelpenna. Det beror främst på att jag är hemsk på att få naglarna klara och tyvärr har jag inte tålamod eller pengar att besöka salongen varje vecka. Jag gillar att min mani ska arbeta hårt och det är precis vad en neutral gör.

Oavsett om det är en krämig beige, en chic taupe eller en ljusrosa, är neutraler möjligen den mest mångsidiga nagelfärgen du kan gå efter. De kommer garanterat att matcha allt du äger, och se till att undvika besvärliga kollisioner med färger när du börjar lägga till tryck eller glitter i din sommargarderob. Dessutom, oavsett om du bär en vacker klänning på en picknick med vänner eller bara går ut för att sätta lite mjölk på din svett, lägger en neutral spik bara till en viss diskret klass till något utseende, tror du inte?

Lyckligtvis för mig är neutraler en enorm spiktrend för sommaren 2020 (och egentligen, när är de inte?). Så länge det är tråkigt och glänsande kommer det att fungera. Även om det kan verka självklart att bli naken för att matcha din hudton, är det ofta smickrande att få en nyans mörkare eller ljusare för ett mer avsiktligt utseende. Alternativt är en ljusvit ett bra sätt att göra ett uttalande med dina naglar samtidigt som du håller dem fräscha och rena.

Att hitta de perfekta nyanserna kan ofta vara tricket, så vi har gjort det hårda arbetet för dig. Här har vi avrundat några av våra favoritneutrala nagelinspirationer tillsammans med några av de bästsäljande neutrala nagelfärgerna som passar alla hudtoner. Fortsätt rulla för att köpa …