alllacqueredup

Nagellack 101: Våra 5 favorit nagelbloggar genom tiderna

College mode

Det är säkert att säga att vi alla på CF är ganska besatta av bloggning, och jag är inget undantag. De flesta av mina nuvarande intressen – mode, skönhet, tech, fotboll, musik, mat – kom från att läsa inlägg efter inlägg på Blogspot, WordPress eller Tumblr. Min besatthet av naglar och nagellack började också på det här sättet, och för min njutning, Det finns massor av nagelbloggar där ute.

Naturligtvis finns det hundratals trasor för varje fantastisk nagelblogg. Här hjälper du dig att hitta det bästa våra 5 favorit naglarelaterade bloggar hela tiden:

Bästa övergripande:Alla lackade

alllacqueredup

Jag klandrar Michelle från All Lacquered Up för mina nagelobsessioner, men kan du skylla på mig efter att ha tittat på hennes inlägg? Din blogg är fantastisk!

Det jag gillar mest med ALU är ärligheten – när Michelle granskar samlingarna kommer hon att berätta vilka som är värda skalet och, ännu viktigare, vilka som inte är det. Om det är tillämpligt kommer det också att göra ett jämförelsepost med olika nyanser i samma hand så att du kan leta efter billigare bluffar till dyra OPI- och Essie-nyanser. Kan du säga välsignelse?

Bästa nagelkonst:Hej, bra naglar!

heyniska naglar

Jag blev helt överraskad av den talang dessa två systrar i södra Kalifornien har, kan du tro att all deras konst är frihand utan frimärken?

Om du letar efter lustvärd inspiration för nagelkonst är det här bloggen för dig. De har även en Etsy-butik där du kan köpa några av deras mönster. Om jag bara bodde nära Long Beach så att jag kunde få en manikyr …

Bästa prover:Scrangie

scrangie

Det första jag gör när jag googlar en nagellackfärg är att leta upp färgrutor och alltid alltid landa på Scrangie. Efter att ha läst din webbplats noga är anledningen uppenbar – det gör färgrutor av absolut bästa kvalitet som verkligen visar färg som bäst. Dessutom gör den det för andra sminkar, så var noga med att stanna och bokmärka den ASAP!

Bästa handledning:Skönhetsavdelningen

skönhetsavdelningen

Lauren Conrads skönhetswebbplats kan vara min nya favoritblogg. Den är fylld med självstudier om skönhet och hår, allt från ballerinabullar till eyeliner till LC: s eftertraktade dagliga vågor. Deras nagelstolpar är lika coola och har fantastiska steg-för-steg-självstudier, som enkla franska manis eller den enklaste halvmåneformen som även den klumpigaste personen (dvs. jag) kan följa en T.

Bäst inspirerad av mode:Refinery29 spikavsnitt

raffinaderi 29

Vill du veta vilka färger Jason Wu, Ruffian och Nicole Miller hade på landningsbanan förra säsongen? Titta inte längre än Refinery29s nagelsektion.

Våra vänner på R29 kommer att hålla dig i trend med sina nagelstolpar, visa upp de senaste nagelsamlingarna tillsammans med en baninspirerad nagelkonsthandledning och manikyr. Vad kunde man inte älska?

Vad tycker du?

Vad sägs om er? Tittar ni på nagelbloggar? Vilka är dina favoritnagelsajter? Berätta allt och mer i kommentarerna!