College Fashion

Nagellack 101: grundläggande baslack och de bästa basrockarna genom tiderna

College mode

De bästa basrockarna genom tiderna för dina naglar

Här på CF har vi gjort massor av inlägg på nagellack, från att förklara de olika typerna av nagellackfärger till de senaste nagellacktrenderna, unika nagelkonsttekniker och till och med ovanliga användningsområden för dina favoritlack. Vi gjorde också en grundläggande manikyrhandledning för att komma igång.

Även om vi har täckt massor av nagelrelaterade ämnen, finns det fortfarande många fler som vi vill förklara på djupet. Så varje vecka kommer vi att ha ett fullständigt inlägg tillägnad nagellack – från säsongens hetaste färger, till roliga nagelkonsttekniker, till information om just nu måste-ha nagelprodukter.

Den här veckan vill jag prata om en av mina favorit nagelprodukter: baslack. Jag älskar några basrockar, och de är helt underskattade när det gäller DIY-manikyr.

3 huvudsakliga skäl att bära en basrock:

  • Det förlänger din manikyrs livslängd. Jag har märkt att basrockar hjälper till med detta mer än topprockar; de arbetar verkligen för att hålla polisen flisfri. Med en bra baslack kan du gå en vecka utan flisad nagel, ingen lögn.
  • Det ger polermedel en jämn yta att fästa vid. Om du använder en baslack först kommer du att förhindra att polermedelna repas och eliminera de “spår” som ibland kan förekomma på dina naglar.
  • Det hjälper till att förhindra att mörka färger fläckar nagelbädden. Vi har alla upplevt de gula naglarna som ofta följer mörkt nagellack; Detta fenomen kan förhindras med rätt baslack. Och med de djupa höstfärgerna som kommer in i säsongen är det viktigare än någonsin att bära en.

Mina 2 favoritbaslager:

När du handlar en basrock kan det vara frestande att gå till de 2-i-1 bas- / topprockarna som du hittar på apoteket. Men efter att ha testat dem själv fann jag att de mestadels är slöseri med pengar och inte lika effektiva som separata topp- och baslager. Spendera lite mer och Få separata topp- och bottenlager – Du kommer att ha dem för alltid och dina naglar kommer att se bättre ut.

Enligt min åsikt (och efter att ha provat många olika), här är de två bästa baslagren för dina pengar:

Orly bonder

Orly’s Bonder är ett av mina favoritbaslager hela tiden.

Det är ganska unikt genom att det torkar klibbigt, så polisen håller fast vid det. Detta gör att ditt nagellack håller sig ännu bättre än vanliga non-stick-formler.

Men kom ihåg att om du väntar för länge (som över 30-40 minuter, hej, ibland gillar jag verkligen Millionaire Matchmaker!), Klibbigheten torkar ut och polermedeln kommer att flaga av till lakan, vilket inte är exakt vad idealisk. .

Det är dock favoritunderlaget för Eva Chen, chef för Instagram Fashion Partnerships, så det är definitivt värt ett försök!

Första bas Essie

En annan bra basrock, och enligt min mening en som är lite överlägsen Bonder, är Essie First Base.

Vad jag älskar med den här formeln är att den torkar väldigt snabbt, som om du är klar med att måla din sista nagel så är din första nagel redan torr. Otroligt sant?

Förutom sin otroliga snabbtorkande kraft, älskar jag denna basrock eftersom det på allvar kommer att göra att din manikyr håller mycket längre; av erfarenhet talar jag om ytterligare en splinterfri vecka! Om du letar efter en fantastisk basrock till ett rimligt pris är det definitivt det.

Dina tankar?

Nu när du har hört mina åsikter om baslager vill jag höra från dig! Använder du en basrock? Vilka är dina favoriter? Vilka tycker du inte om? Berätta allt i kommentarerna!