buscar-restaurar

Nagellack 101: 5 viktiga tillbehör för en perfekt manikyr

College mode

Jag tror att vi alla vet att även den bästa baslack, polska och topplack inte är en perfekt manikyr på egen hand. Jag tror faktiskt att små produkter bakom kulisserna är vad På riktigt gör en perfekt manikyr eller pedikyr.

Här är fem polska fria nagelprodukter du absolut behöver i din manikyrarsenal:

1. Snabb och mild Cutex Instant Nail Polish Remover

Cutex nagellackborttagare

Jag tvättar mina naglar två eller tre gånger i veckan, och den del jag tycker minst om processen är att ta bort polermedel; Jag brukade så många bomullstussar / pappershanddukar, för att inte tala om nagellackborttagare, och det var alltid en allvarlig irritation.

Men så snart jag tog ett badkar Cutex omedelbar polermedel ($ 2,49 på drugstore.com), jag var ansluten. Insidan är en jätte slitsad svamp. Allt du behöver göra är att sticka in ett finger, vrida det i 20 sekunder så att polisen är helt borta. Det bästa är att när svampen torkar är allt du behöver göra att hälla tillbaka någon typ av nagellackborttagare så är du klar.

2. Seche Vite Seche Restore (nagellack tunnare)

sökåterställning

Vet du vad som är värst? När du tar ut en gammal favoritpolish är den klibbig och tjock och appliceras inte jämnt. När detta hände brukade han ångra förlusten av emalj och kasta bort den. Nu behövs bara några droppar nagellack tunnare för att återuppliva även den äldsta, mest röriga formeln.

När det gäller nagellackförtunnare gillar jag Seche Vite Seche Restore ($ 9 på Ulta) eftersom det kommer med en dropper så att även de klumpigaste (som jag) inte kan överdriva det.

3. Sally Hansen Instant Cuticle Remover

sallyhanseninstantcuticleremover

Innan du upptäcker Sally Hansen Instant Cuticle Remover ($ 5,49 vid CVS), jag tänkte att det enda sättet att ta hand om mina nagelband var att betala $ 20 för en professionell manikyr. Nu vet jag att för $ 5 kan jag gå tillbaka och klippa av de snyggaste nagelbanden. Allt som krävs är ett tunt lager av detta och 15 sekunder, och mina nagelbanden är lika släta som smör.

Dricks: Se till att du inte lämnar det här för länge och tvätta händerna ordentligt efteråt eftersom den här produkten är mycket, mycket effektiv.

4. Omedelbar reparation av Nutra nagelfläckar

nutra-nail-instant-fläck-reparation

Jag hatar absolut när jag gör mina naglar och omedelbart efter att jag har applicerat en kappa fläckar jag av misstag en spik i tränaren eller en tidning eller vad som helst. Tidigare var jag tvungen att ta bort min polska och börja om med basfärgen och hela 30 fot … men inte längre!

Så snart detta händer tar jag tag Instant Nutra Nail Stain Repair ($ 3,29 på Amazon) och lägg en tunn päls på min nagel (gäller som en vanlig polermedel) och voila! – Fläcken är borta och min nagel ser felfri ut. Tänk dock på att den här produkten endast fungerar med våt nagellack. När din nagel är torr måste du börja om för att få den perfekt.

5. Tejp- och mappförstärkningslim

förstärkningsetiketter

Du undrar nog vad dessa grundläggande skolmaterial gör på min lista över nageltillbehör. Bra, pannband Y klistermärken för bindemedelsförstärkare det är båda bäst Saker att använda när man gör grundläggande nagelkonst.

Vill du ha en halvmåneformad manikyr? Använd bindningsringar a la Lauren Conrad. (Bara FYI, jag är 99% säker på att de två färgerna du använde var Orly Shine och OPI Russian Navy.) Vill du ha ränder eller halvpolerade? Inget bättre än ett bra band.

Om du vill gå ett steg längre älskar jag det Franska manikyrremsor ($ 4,99 på Amazon). Eftersom jag är hemsk på konst och inte kan rita en rak linje för att rädda mitt liv är de absolut nödvändiga för mig eftersom de producerar en perfekt linje varje gång.

Vilka är dina måste-naglar?

Du har hört mina fem viktigaste manikyrprodukter utan nagellack, nu vill jag höra din! Har du några nagelhemligheter som du vill dela? Några tips för att skapa perfekt nagelkonst? Hur fixas nagellackfläckar? Berätta för mig i kommentarerna!