College Fashion

Mysiga kläder 101: Hur man skapar de bästa mysiga kläderna (och 18 otroligt söta klädesidéer!)

College mode

18 otroligt snygga mysiga outfitidéer

Jag vet inte om dig, men nyligen har jag varit 100% besatt av mysiga kläder. Jag vet, vissa människor gillar att klä sig ut just nu och det är fantastiskt, men jag njuter av solskyddskombinationer som är så söta och mysiga som möjligt.

Nedan visar jag dig hur jag skapar min bästa mysiga outfit bit för bit, och sedan delar jag 18 exempelkläder för att inspirera dig.

Min bästa mysiga outfit just nu

Min ultimata mysiga outfit: Aritizia tröjor, lila bralette, guldsmycken, scrunchie, ugg tofflor

Min favorit mysiga outfit för tillfället börjar med en mysig bas. Jag börjar alltid med en bekväm bralette, hur söt är den här från SKIMS? Jag älskar också Hanky ​​Pankys sömlösa underkläder; De är så bekväma och visar aldrig linjer!

Just nu älskar jag kombinationssatser, men du behöver inte köpa dem tillsammans, det är kul att mixa och matcha. Aritzia har några fantastiska bitar som jag absolut älskar, från tröjor till boxy crop tops.

För tillbehör håller jag det super enkelt med några örhängen, ett minimalt armband och ett hårband.

Slutligen behöver du några bekväma tofflor för en dag hemma. Dessa UGG-klassiker är mina absoluta favoriter och jag kommer att köpa dem igen till slutet av tiden!

Mer mysiga outfitidéer

Nu är det dags att bli inspirerad! Nedan har jag sammanställt 18 söta och mysiga outfitidéer som du kan kopiera till din nästa dag hemma (imorgon).

Cykelshorts + överdimensionerad huvtröja + miniväska

Jag älskar den här kombinationen! Det känns elegant tack vare tillbehören, men det är otroligt enkelt att sätta ihop. Om du inte har ett par cykelshorts ännu, investera ASAP! (Jag älskar dessa från Aritzia!)

Matchande tröjor + överdimensionerade Cardi + sneakers

Koftan är tillbaka på ett stort sätt den här säsongen! Jag har sett enorma, tjocka koftor ihop med tröjor på alla mina favoritpåverkare och kunde inte älska denna mysiga outfitstil mer. Så lätt att sätta på och snuggla.

Leggings + Hoodie + Jeansjacka + Basebollkeps

Detta är en så snygg stil på mysiga kläder.

Jag älskar Crystalin Marie i allmänhet (kolla definitivt hennes blogg om du inte redan har gjort det), men det här är ett av mina favoritblick från henne. Det är perfekt för de kalla dagarna som vi fortfarande bor i norr.

Cykelshorts + överdimensionerad rutig skjorta

En grungeinspirerad look på cykelshortsutseendet. Om du har en kille i ditt liv, stjäl en av hans skjortor för en mer bekväm känsla. Jag älskar också pappans knästrumpor och tofflor!

Matchande huvtröjor + nallejacka + hatt

Här är en annan fantastisk mysig outfit för de kyliga vårdagarna. Koppla ihop dina tröjor med en trendig shag-kappa för att få det mest bekväma utseendet.

Sportkläder Leggings + Cropped Sweatshirt

Jag älskar den snygga stilen i dessa sportiga leggings i leggings. De ser fantastiska ut i kombination med någon beskuren tröja du har till hands (eller så kan du göra en av en gammal huvtröja). Lägg till stora solglasögon om du ska ut.

Rippade jeans med vidben + överdimensionerad utrustning

Jag älskar vanligtvis inte det här utseendet, men jag är ett enormt fan av den baggy atmosfären i denna outfit, speciellt för de mysiga dagarna. Tillbehör med ett par lager halskedjor för en touch av glamour.

Neon Bike Shorts + Långärmad grafik

Trenden för neoncykelshorts kommer att bli enorm i sommar, och du kan markera mina ord – du ser neonrosa sådana som dessa överallt. Jag älskar dem med en långärmad grafisk tee och en minirygsäck som vi ser här.

Stor t-shirt som klänning

En klassiker och så underskattad. Köp så stor pojkvänskjorta som möjligt (ha en mysig bralette under) och se ut som en klänning med ett par guldhalsband och en minikorsväska. Du kan inte ha en mer mysig outfit om du försökte.

Felaktiga huvtröjor + Fanny Pack + pappa tofflor

Jag vet att vi har sett så många matchande kläder, men dina tröjor behöver inte matcha perfekt. Denna outfit är ett bevis på att felaktiga svettningar kan vara otroligt söta. Bär en crossover fanny pack för en trendig tjejkänsla.

Matchande linne + tröjor

Om du vill matcha, gå djärvt med en färg som den här ganska persikrosa. En söt liten bralette crop top som denna ser bra ut med högväskor med baggy sweatshirts för balans.

Neutrala cykelshorts + lös t-shirt

Neutral tonad loungewear är en enorm trend just nu och en matchande beige ensemble som denna är perfekt för varma sommardagar. Bär den med dina favoritsportkläder, som en basebollkeps och sneakers för pappa.

Svarta leggings + bunden linne

Tanktoppar som detta kan ibland se för väskiga och slarviga ut, men de ser fantastiska ut i midjan, som vi ser här. Bär bara den med dina favorit svarta leggings så får du en så enkel och mysig outfit.

Leggings + överdimensionerad tröja

Ah, de klassiska leggings och stora tröjor combo. Det här är allas favorit av en anledning – det är förmodligen den mest bekväma utrustningen på hela planeten. En tidlös klassiker i en mysig modevärld.

Cykelshorts + T-shirt + Enorm jeansjacka

En annan smutsig version av bikershortsen. Den här gången lägger vi bara till en stor oversize tee och en enorm jeanjacka för att balansera den täta botten.

Den allestädes närvarande ensamheten med slipsfärg

Om du läser vårt inlägg om TikTok-mode vet du redan att det finns överallt just nu. Ryktet säger att de är lätta att göra också!

Träningsbyxor + jumpsuit

Det här är en kombination för mig. Jag är ett stort fan av jumpsuits med knappar, särskilt för en avslappnad miljö. Koppla ihop den med tröjor, oavsett om de är desamma eller inte, så går du inte fel.

Ojämna tröjor + vita sneakers + axelväska

Jag älskar det här enkla utseendet som fokuserar på neutrala. Det känns elegant tack vare den söta crossbody-väskan och halsbandet, men ärligt talat är det här en av de mysiga kläderna som det tar två sekunder att sätta ihop. Älskar det.

Vad bär du på trevliga dagar hemma?

För ännu fler outfitidéer, var noga med att kolla in våra guider för enkla idéer för lazy day outfit, hemma-outfits och pyjamatrender som vi älskar.

Hur håller du dig mysig? Vilka är dina favoritbitar för att hålla dig mysig och söt när du slappar eller jobbar hemifrån? Berätta för mig i kommentarfältet nedan!