College Fashion

My Summer Beauty Essentials för resor

College mode

Flicka med sin resväskaPexels

Oavsett om du ska till en utväg eller bara en weekendresa, det finns några reseskönhetsprodukter som jag alltid ser till att ta med. Jag är inte den typen som packar lätt och istället tycker jag om att hitta produkter som är lätta att packa och använda.

Jag är väldigt obeslutsam så jag gillar inte att offra någonting när jag reser. Jag vill fortfarande ha många smink- och hudvårdsalternativ även när jag är på språng. Här kommer jag att visa dig de produkter som hjälper mig att uppnå det.

Smink

Makeup Base

Bas makeup det är viktigt och ersätts inte lätt av en mer resevänlig produkt. Jag tar i allmänhet de grundprodukter som fungerar bäst för min hud då (foundation, concealer och ansiktspulver) och jag föredrar att spara utrymme med de andra produkterna jag packar.

Kinder

Mitt första tips för att spara utrymme är att plocka upp en kindpulverpalett. Jag gillar något som innehåller en bronzer, rodnad och höjdpunkter. Det här är ett utmärkt sätt att spara förpackningsutrymme och jag tycker att jag i allmänhet inte behöver mer än en av var och en av dessa föremål för en kort resa.

Jag rekommenderar något som Urban Decay Naked Flushed Palette eller Maybelline FaceStudio Master Contouring Kit. Båda dessa produkter de finns i olika färger så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Om du vill ha lite mer anpassning, Makeup For Ever Refillable Palettes är fantastiska, de finns i olika storlekar och låter dig blanda och matcha ögonskuggor och ansiktsprodukter.

Ögon

För ögonen tar jag alltid en ögonskuggspalett med mig. Helst något mångsidigt som du kan skapa många utseende men som också är kompakt. Jag föredrar en tunn palett med lite variation snarare än en liten med mindre nyans.

En av mina favoriter för resor är Too Faced Sweet Peach-paletten, den här paletten är tunn och har hållbar förpackning Och skuggorna pressas tillräckligt hårt kommer inte att bryta i ditt bagage. Denna palett har också ett stort antal nyanser som är bra för både dag och natt.

Om du letar efter något som är lite mindre som fortfarande packar ett slag, föreslår jag att Tarte Tarteist Pro går till Palette. Denna palett är förvånansvärt mångsidig med tanke på att den bara har 6 nyanser, men kvaliteten är utmärkt och skuggorna förblir intakta medan du reser.

Ögonlinser och masker De är inte så svåra att packa, men det är bäst att begränsa dig till dina favoriter – det är ingen mening att bära 5 svarta eyeliners på en långhelg.

Men jag gillar alltid att ha en färgad penna eyeliner med mig.

Min favorit är Makeup For Ever Aqua XL eyeliner. Dessa är vattentäta pennor som har stor pigmentering och varaktig kraft. När jag är på semester vill jag inte oroa mig för min smink hela dagen, och när det är en varm sommardag kan min svarta flytande eyeliner svika mig. Att använda Makeup For Ever eyeliner betyder att jag kan ha ett riktigt sött färgglatt utseende och inte behöva oroa mig för överföring hela dagen.

För mig ögonbryn Jag håller alltid fast vid en penna stylingprodukt när jag är på semester eftersom det är super lätt att packa och applicera. Min personliga favorit är NYX Micro Brow Pencil, eftersom den fungerar lika bra som avancerade, men är mycket billigare.

Om du föredrar en salva men behållaren är för skrymmande för att packa, du kan alltid skopa ut lite och lägga den i en mindre behållare. Jag kommer att göra det ofta återanvänd Sephora testbehållare för att få produkterna att resa med.

Mun

jag är lite läppstift heck Jag tror att läppstift verkligen kan göra eller bryta ditt utseende. Att ha en fin djärv färg med ett neutralt öga är också det enkla och perfekta utseendet för en utekväll. Därför tenderar jag att packa alla läppstift jag känner för, och jag packar ofta för mycket i det här området.

Med detta sagt, ser jag alltid till att ha en bar läpp, en röd läpp, en rosa läpp och något djupare som tegelrött eller djupt plommon. Jag tycker att dessa fyra färger täcker alla mina baser. (Gå gärna lättare om du inte byter läppfärg ofta!)

Hudvård

Jag behandlar hudvård på samma sätt som foundationmakeup, Jag gillar att ta det som för närvarande fungerar för mig. Jag hämtar miniatyrversioner av mina favoritprodukter eller tar upp dem i mindre behållare (det mycket mer kostnadseffektiva sättet). Men det finns fortfarande några produkter som jag föredrar när jag reser.

En smink suddgummi är nyckeln till förpackning. Denna produkt är en fantastisk duk som ta bort smink med bara vatten. När jag kommer tillbaka från en lång dag är allt jag vill göra att ligga i sängen och det hjälper mig att komma dit mycket snabbare.

För att använda den använder jag först min Makeup Eraser som sminkborttagare och sedan med ett rengöringsmedel för att ta bort överflödig smink och smuts.

Jag älskar också att ha en Uppfriskande inställningsspray på hand. Det här är jättebra multifunktionell produkt, det är fantastiskt att ställa in din smink men också att uppdatera den. Istället för att behöva göra din smink igen på natten är det bara att spraya i ansiktet, mixa om smink och lägga till vad du behöver. Det är också en så trevlig känsla efter en lång varm dag.

Min personliga favoritspray är Too Faced Hangover Replenishing Primer and Setting Spray eftersom den är superhydrerande, luktar utsökt och är en utmärkt universalprodukt.

Och jag måste ha min Solskydd! Både för mitt ansikte och min kropp. Det är mycket viktigt att skydda din hud både för att undvika brännskador och för att förhindra åldrande. Jag har en komplett artikel om hudskydd om du vill veta mer om det och ta reda på vad mina favorit solskyddsmedel Dom är.

Hår

Personligen gör jag inte mycket med mitt hår, men jag vet att jag inte kommer att spendera min semestertid på att styla det varje dag. Så Jag håller grunderna och låt mitt naturliga hår komma ut.

Jag kan självklart inte leva utan TorrschampoMen sprayburkar är inte lätta att packa och kan vara röriga. Istället gillar jag Bumble and Bumble Prêt-à-Powder Dry Shampoo. Mini-storleken är superliten och fördelas i ett litet hål, det är förvånansvärt lätt att kontrollera och är supervänlig att resa. Detta torra schampo är perfekt för att absorbera överflödig olja och lägga till lite textur.

Jag ser också till att ta med något till skydda mitt hår från vattenskador. Oavsett om du befinner dig i en klorpool eller i det salta havet, kommer ditt hår inte att vara mycket nöjd med dig. Jag gillar att bära IGK Locked Water Resistant Hair Protector för att hjälpa till skydda mitt färgade hår och det har fungerat för mig. Det kommer inte att stoppa alla hårskador, men det gör ett bra jobb som du definitivt behöver om du har färgat hår.

Tips för packning

Ta en titt på de produkter du använder varje dag. Det är förmodligen de produkter du kommer att vilja ha på dig också på semester.

Välj en stil för vad du vill att din semesterstil ska vara. Vill du bli en boho-brud? En gyllene gudinna? Det blir mycket lättare att packa kläder och smink om ha ett ämne i åtanke.

Packa dina kläder med din sminkväska och toalettartiklar som redan finns i ditt bagage. På det sättet behöver du inte packa om den dagen du upptäcker att ingen av dina toalettartiklar passar dig.

Vilka skönhetsprodukter älskar du att resa med? Låt mig veta nedan!

Lämna en kommentar och dela dina favoriter; Jag kan inte vänta med att höra från dig!