Muses 9 de agosto de 2019 K-Mids acaba de usar el atuendo de pantalones y zapatillas que siempre se ve bien Es un truco simple.

Muses 9 aug, 2019 K-Mids bar bara byxorna och sneakerdräkten som alltid ser bra ut Det är ett enkelt hack.

Muses 9 aug, 2019 K-Mids bar bara byxorna och sneakerdräkten som alltid ser bra ut Det är ett enkelt hack.

Det råder ingen tvekan om att hertiginnan av Cambridge ofta har beundrats för hennes modeval, men hon har nyligen höjt sitt spel. Medan hennes formella evenemangsutseende fortfarande är mycket vanligt (golvlånga klänningar med någon form av glitter, vanligtvis av Jenny Packham), har hennes mer avslappnade kläder tagit en vändning för den eleganta stilen. Nyligen har du istället för dina vanliga smala jeans, blå kavaj och kilsandaler valt shorts, en snygg topp och sneakers eller en bred häl. Det här utseendet är en uppfriskande förändring från det mer styva. blazer och jeans set och ger en mycket mer ungdomlig atmosfär.

Igår deltog Kate i Royal Yacht Squadron för det inledande Kings Cup-loppet, som kommer att bli ett årligt evenemang för att främja sportens fördelar, samtidigt som man samlar in pengar och stöd för Action on Addiction, Place2Be och National Anna Freud Center for Children. och familjer. Hertiginnan hade på sig en Sandro-blus med ett par LKBennett påsiga byxor; om du litar på att få tag på dem, tyvärr sålde de ut för en tid sedan. Hon avslutade utseendet med ett par av sina favorit Superga sneakers.

Det här är inte första gången hon bär den här outfit 2019. I maj, under RHS Chelsea Flower Show, bar Kate ett par bruna culottes av Massimo Dutti, en vit blus av Mih och Superga-sneakersna igen. Tidigare den månaden hade hon på sig LKBennett-byxorna med en bretonsk topp och blå mockaklack. Redo att kolla in alla tre av hertiginnan av Cambridge och sedan handla bitarna? Fortsätt rulla för mer.