Musas 7 de diciembre de 2017 Incluso Kate no puede resistir el abrigo que ha invadido High Street. Lo encontrarás en ASOS, Topshop y más.

Muses 7 december 2017 Även Kate kan inte motstå pälsen som har invaderat High Street. Du hittar den på ASOS, Topshop och mer.

Muses 7 december 2017 Även Kate kan inte motstå pälsen som har invaderat High Street.  Du hittar den på ASOS, Topshop och mer.

Det finns en pälstrend som har tagit fart över hela Storbritannien den här säsongen – du kommer att märka det varje gång du går på tåg eller går till lunch. Naturligtvis talar vi om arvskontrollen. Hertiginnan av Cambridge tenderar att undvika trender och väljer objekt som är klassiska snarare än säsongsbetonade, men även hon kunde inte motstå denna enorma trend i rockar. Igår hade Kate en LKBennett grå rutig kappa med ett bälte som faller under knäet och har fyra framfickor, och är fortfarande tillgänglig för 495 £. Om du fortfarande är på jakt efter rockar hittar du skönheter från Rutig överallt från Balenciaga till Topshop till ASOS. Fortsätt rulla för att se hur hertiginnan av Cambridge bar den rutiga pälsutvecklingen och handla efter sin päls och andra nedan.