Musas 4 de septiembre de 2020 7 maneras en que las celebridades están diseñando el accesorio más importante de 2020 No, no son bolsos.

Muses 4 sep 2020 7 sätt kändisar stylar 2020: s viktigaste tillbehör Nej, de är inte väskor.

Muses 4 sep 2020 7 sätt kändisar stylar 2020: s viktigaste tillbehör Nej, de är inte väskor.

Medan ingen någonsin kunde ha förutsagt det, har ett av de viktigaste tillbehören för 2020 utan tvekan blivit masken. Nu obligatoriskt i butiker och kollektivtrafik är “plånbok, nycklar, telefon, mask” det nya mantrat som vi säger till oss själva varje dag innan vi lämnar hemmet.

Objektet har blivit allestädes närvarande och kommer att fortsätta vara ett viktigt tillskott till våra kläder under överskådlig framtid. Från Tracee Ellis Ross till Emily Ratajkowski lägger kändisar naturligtvis också till ansiktsmasker i sina dagliga rutiner och kläder när de kör ärenden eller lämnar huset. När det gäller styling av objektet väljer vissa kändisar att matcha sitt utseende med sina masker (se Zoë Kravitz tonala och helsvarta ensemble), medan andra använder masker som en ursäkt för att experimentera med färgglada mönster, precis som Katie Holmes har gjort. ner.

Det är verkligen inte outfit-tillägget som vi hoppades skulle få framträdande i år, men eftersom det är ett måste kan vi lika gärna anamma det. Fortsätt rulla för att se hur kändisar utformar maskerna nedan.