Musas 4 de noviembre de 2017 Ashley Graham demuestra que es la reina de la "Desnudo" Vestido La tendencia de la alfombra roja que nunca muere.

Muses 4 november 2017 Ashley Graham bevisar att hon är drottningen av "Naken" Klänning Den röda mattan-trenden som aldrig dör.

Muses 4 november 2017 Ashley Graham bevisar att hon är drottningen av "Naked" Dress Den trendiga röda mattan som aldrig dör.

På torsdag kväll accepterade Ashley Graham Årets modellpris på harper’s basar Årets kvinnor utmärkelsen, och visade att hon också är ledare för den “nakna” klänningstrenden. Ashley bar en helt transparent svart klänning, avslöjade sin svarta behå och underbyxor, täckt med svarta pärlor över hela klänningen och silverpärlor med fransar över halsen.

Klänningen är en specialdesign av det italienska klädmärket plusstorlek Marina Rinaldi, ett varumärke som Ashley har en nära relation med, eftersom modellen avslöjade i september att hon arbetade med en denimkollektion med märket. Den extrema “nakna” klänningstrenden visar inga tecken på att sakta ner, eftersom Rihanna hade en Swarovski-klädd Adam Selman-klänning vid CFDA-utmärkelserna 2014 har alla stora röda mattan sett en tolkning av trenden. Fortsätt rulla för att se Ashley Grahams “nakenklänning” vid årets kvinnor.