Musas 27 de agosto de 2020 Le pregunté a muchas mujeres elegantes las 5 cosas que siempre empacan en su maleta Inspo de vacaciones.

Muses 27 aug 2020 Jag frågade många snygga kvinnor om de 5 sakerna de alltid packar i sin resväska på semester.

Muses 27 aug 2020 Jag frågade många snygga kvinnor de 5 sakerna de alltid packar i sin Inspo-resväska på semester.

Oavsett om du väljer att resa till Cornwall eller Kroatien, Grekland eller din bästa väns bakgård betyder det att begränsningarna är enkla att en semester (eller i vissa fall en semester hemma) trots allt kan vara i korten. den här sommaren. Från hinkhattar till strandväskor, badkläder och solskyddsmedel finns det några viktiga saker som varje turist behöver för att se till att deras resa går så smidigt som möjligt. Och eftersom det har gått ett tag sedan en av oss packade en resväska, trodde vi att vi skulle utnyttja sex eleganta kvinnors kunskap för att förstå de saker de alltid bär med sig när de reser.

Naturligtvis, eftersom vi ofta arbetar med en viktgräns, frågade jag om de fem väsentligheterna som alltid gör nedskärningen på din sommarlovspaketlista. För en erfaren resenär Laura Nadine Herbert, som är hälften av reseparet @ laurandnicolas, är en gammaldags filmkamera ett absolut måste, medan Maggie McCormack rekommenderar vågspray för att uppnå det perfekta sjöjungfruutseendet stranden. Léna Farl bär alltid en multifunktionell silkescarf, som fungerar som en topp, kjol och hårtillbehör rullad i en, och Aysha Sow har sin julskönhetsrutin uppdaterad.

Fortsätt rulla för att se de viktigaste sakerna som sex mycket snygga kvinnor alltid packar på semester.