Musas 20 de enero de 2016 Excéntricos de la moda que encarnan las principales tendencias de la primavera Extraño, maravilloso y accidentalmente en punta.

Muses 20 jan 2016 Modecentriker som förkroppsligar vårens topptrender Konstigt, underbart och av misstag spetsigt.

Muses 20 jan 2016 Modecentriker som förkroppsligar vårens topptrender Konstigt, underbart och av misstag spetsigt.

Excentriker spelar inte efter regler och de ser verkligen inte trender. Verkligen galna stylister är omedvetna om tidens skiftande sand och deras utseende (på en viss dag) tenderar att vara igenkännbart under årtiondena. Men det finns något med de kvinnorna, de som inte skulle vara kompletta utan en turban här, en brosch där, en sidenmönstrad halsduk var som helst, som känns så bra för tillfället.

Efter säsong efter säsong i en modernistisk öken har skatten släppts loss – du kan, om du vill, få tillgång till som aldrig förr (Gucci säger det). Det kan överlappa som galet (titta bara på Miu Mius multi-stack). Du kan klä det gamla med det nya, det stora med det lilla, det dumt med det allvarliga … Det är en säsong där regel nummer ett är: inga jävla regler.

Men om du letar efter lite vägledning, låt dessa kvinnor vara dina garderobledare. Bläddra vidare för att handla nyckelbitarna och få det galna utseendet …