Moon Childrens Paradise: 9 DIY-projekt som hedrar månen

Moon Childrens Paradise: 9 DIY-projekt som hedrar månen

Moon Childrens Paradise: 9 DIY-projekt som hedrar månen

Varje natt tittar vi upp mot himlen och ser månen lysa upp den. På vissa sätt har månen alltid inspirerat vördnad och naturligt återspeglas det i många DIY-projekt. Oavsett om vi försöker fånga fullmånens glans eller flödet av måncykler, är det en vacker dekorationsidé att få månen avbildad som konst i vårt hem. Om du undrar var du ska börja, ta en titt på dessa 10 lysande DIY prickiga hantverk!

1. Vägghängande med månfaser

Månfaserna påminner oss om att allt alltid förändras och att det finns enorm skönhet i det. Faserna i sig kan förvandlas till ett underbart konstverk, vars instruktioner väntar på dig vid Common Canopy! Du kan använda olika färger och mönster för olika faser för att skapa variation!

2. Måneknapp

Du kan behålla knapparna i en stor burk eller göra dem till ett konstverk; valet är ditt, men konst har definitivt vår röst! Adventure in a Box har en bra handledning för en vacker halvmåne som är tillverkad av knappar, vilket ger den en speciell gnista och en färgstänk.

3. Moon dreamcatcher

Om du är inspirerad av både drömfångare och månen kommer du att bli kär i detta Mapote-projekt! Det är en drömfångare full av naturliga element som liknar silverytan på månen och ger en viss sötma till hela den organiska biten!

4. Skiffermånen

Ibland är allt du behöver för en fantastisk DIY konstverk en stor tavla och vit krita! Det finns ingen gräns för vad du kan skapa, men vi hoppas att en av dina skapelser kan inspireras av Cloverkate; besök dem för att lära sig att rita en vacker, strålande fullmåne!

5. Moon Mobile

Om du för närvarande håller på att dekorera ett plantskola, se till att inkludera den här månen mobil i den! Det är en så ljus och glad bit, perfekt att hänga i ditt barns första rum! I sällskap med de levande gula stjärnorna är det verkligen iögonfallande! Besök Fantastic Fun and Learning för detaljerna!

6. Månen Piñata

Har ditt parti ett himmelskt tema? En månpiñata kommer att stjäla showen helt! Det är ett så anmärkningsvärt föremål att det vid en första anblick inte ens ser ut som en piñata, så tänk dig överraskningen i dina gästers ansikten när du ber dem att bryta den och godiset börjar falla! Oh Happy Day lär dig hur du gör det!

7. Månprydnad

Denna lilla månprydnad är en subtil bit av enorm skönhet! Det är ett fantastiskt hantverk att göra tillsammans med dina små barn på en regnig dag! Barn älskar månen och Emma Owls saltdegversion av en halvmåne-toppare är ett så roligt projekt att erövra som familj!

8. Mosaikmånen

Att göra mosaiker uppmuntrar verkligen kreativitet, särskilt med barn! Alla små bitar skapar en underbar stor bit och med det ett imponerande och stimulerande dekorativt element! I Playroom har handledning för en mosaikmån och det är ett riktigt sött sätt att få en ljus måne in i ditt barns rum!

9. Marmormånhänge

Almost Makes Perfect har handledning för en exceptionellt elegant hängande måne med ett marmorutseende som väcker avund hos många som kommer in i ditt hem och omedelbart blir kär i stycket! Det svartvita utseendet är elegant och avkopplande, precis som månen själv!

Vi skulle gärna veta hur du kommer att inkludera månens skönhet i ditt hem. Låt oss veta i kommentarerna nedan!