estadisticas web Skip to content

Modeutmaning: Style en grafisk T-shirt

College mode

Grafiskt exempel på t-shirt

Du kommer aldrig att hitta ett college-campus som har korta skjortor. Från giveaway-t-shirts till gratis t-shirts från studentorganisationer, till t-shirts med din college-logotyp, dessa barn kommer säkert att visas på baksidan av några (eller några dussin) av dina vänner regelbundet.

Många tjejer kastar upp en trendig vit flagga under sina t-shirtdagar, oavsett om de spelar sin grafiska tee efter eget val eller måste bära en specifik tee för ett sorority-evenemang, volontärarbete, klubbfunktion eller ett jobb. Jag tycker alltid att det är roligt hur folk tror att man inte kan få en grafisk t-shirt att se snygg ut; Det finns så många sätt att göra ett uttalande på en t-shirt, och utmaningen den här veckan är att hitta dessa alternativ så att du aldrig känner dig sartoriskt kvävd igen!

Redo att möta den här utmaningen? Läs vidare för några tips och prova det själv!

Tips och tricks för att lägga stil till en T-shirt

  • Lägg till lite varma kläder. Om du har en lat dag, ta på dig en jeansväst eller smoking för att ge lite känsla i din skjorta. Om du blir ombedd att ha på dig den skjorta du sportar, kanske de ansvariga inte uppskattar att den täcker logotypen på skjortan, så välj en kofta.
  • Smycken cape. En bunt originalarmband, örhängen eller några olika ringar ger intresse och lite känsla för din outfit.
  • Koppla ihop den med en kjol. En lång kjol som den Carrie hade på sig med sin SATC 2-mönstrade T-shirt (bilden ovan) är förmodligen lite extrem för de flesta av oss, men en T-shirt kan se bra in i en midja eller bandagerad kjol.
  • Komplement! En iögonfallande hatt, halsduk, solglasögon eller bälte kan enkelt dekorera en outfit.
  • Krydd upp det med skor. Om du måste ha en strikt uniform (för ett jobb, klubbens årboksfoto etc.) lägg till intresse med oväntade skor! Den enklaste kombinationen av jeans och en T-shirt kan se snygg ut i kombination med stövlar, funky gladiatorer eller färgglada sneakers.

Tre uppsättningar t-shirts som inspirerar dig

Outfit 1

skjorta-stil-1

Skjorta, kjol, armband, huvudband, lägenheter

Om ditt campus är som mitt vet du att studenter har blivit galen för American Apparel-t-shirts. Jag älskar dem för deras smickrande form, och alla studentorganisationer älskar att skriva ut sin logotyp på dem. Men då och då får jag en klubbtröja som jag beställde från ett generiskt eller gammaldags varumärke och lämnade mig med en kort, boxy tröja. Inte det mest smickrande snittet!

Om du befinner dig i den här situationen kan du försöka stoppa din skjorta i en kjol. En kjol med hög midja och ett tjockt elastiskt midjeband ger din kropp en vacker timglasform samtidigt som den ser snygg ut. Kombinera ditt utseende med feminina lägenheter, ett sött huvudband och matchande smycken för en feminin ensemble perfekt för klassen.

Lag 2

t-shirt-stil-2

Skjorta, shorts, stövlar, bälte, ormarmband, flätat armband

Jag går till University of Oklahoma och, så cliche det än låter, är cowboystövlar en skohäftning här. Det är väldigt populärt för pojkar (särskilt broderskap) att bära dem under sina jeans med en knappad skjorta eller polotröja. Trots att jag är från Tulsa hittade jag aldrig detta förrän jag kom på college här! Alla tjejer här har ett par cowboystövlar, men nivån på “västerländsk” inspiration varierar beroende på stil. De är särskilt populära att ha på bakdörrar eller under konserter med en klänning.

Även om ditt campus inte är galen på jeans som min, är ett par cowboystövlar ett oväntat sätt att öka intresset för en basdräkt. Det här utseendet är förmodligen för “Daisy Duke” för många, men att byta ut cowboystövlar mot ett funky par träskor eller ett annat par sommarkängor skulle också fungera. Avsluta med några snygga smycken.

Outfit 3

skjorta-stil-3

Skjorta, jeans, skor, klocka, hatt, väska

Det här utseendet är avslappnat och lite rörigt, vilket är på modet för de kyliga höstdagarna vi håller på att hitta. Koppla ihop en T-shirt med smala jeans och bekväma skor. En baggy mössa är perfekt för att täcka otvättat hår och kommer att se dig bra ut på en blåsig dag.

För några månader sedan köpte jag en Michael Kors-klocka i gåva med de pengar jag tjänade som praktikant. Det har snabbt blivit en av mina favoritinvesteringar. Jag bär den med nästan allt – klockans snygga herrklädestetik ger intresse för alla kläder. Den här typen av bitar är precis vad du behöver för att göra en avslappnad outfit som den här avsiktlig, inte som att du precis har kommit ur sängen.

Accepterade du utmaningen? Skicka oss dina bilder!

Har du tagit en t-shirt och gjort den till ett modeuttalande? Skicka bilder till oss fashionchallenge AT collegefashion.net tillsammans med hans namn, skola och en beskrivning av vad han var tvungen att bära skjortan för och hur han gjorde den snygg. Vi kommer att publicera bilden här för att inspirera andra! Vi länkar också till din blogg om du har en. 🙂

Kan inte vänta med att se vad ni kommer på!

Vad tycker du?

Måste du ha en skjorta för de olika aktiviteterna på campus? Hur klädde du upp det för att göra ett modeuttalande? Hur ofta bär du T-shirts på campus? Hatar du när de säger till dig vad du ska ha på dig eller om det inte stör dig? Har någon på ditt campus cowboystövlar? Lämna en kommentar!