Celebridades con sudaderas, desde Ashley Olsen hasta modelos en la pasarela de Alexander Wang

Modeutmaning: Sporttröja

College mode

Kändisar i tröjor, från Ashley Olsen till modeller på Alexander Wang-banan

Fotokrediter: Ashley Olsen- 1, modell Alexander Wang- 2, Kyla street style- 3

Tröjor, som mest grundläggande, är inte riktigt svåra att bära, men de ÄR en utmaning att utforma på ett modevänligt sätt. Med alla och deras kusiner som bär sina VS Pink-huvtröjor på campus är det svårt att sticka ut från mängden när man har en hoodie.

Som sagt är det inte omöjligt att göra en tröja snyggare. Några enkla uppdateringar kan hjälpa dig att få det perfekta sportiga utseendet. Är du redo för Fashion Challenge?

Tips och tricks för att bära fashionabla tröjor:

  • Göra ett åtagande. Gå helt sportig-avslappnad som Kyla på bild 3 ovan, eller klä dina tröjor med feminina extrafunktioner som Ashley Olsens feminina och eleganta neutraler eller denna tiered kjol:
tiered tröja och kjol

Bildens författare

  • Visa din stil. Detta är ett perfekt tillfälle att uttrycka din personliga stil. Du kan rocka allt från en mönstrad tröja till en grundläggande grå tröja. Kasta den över jeans, leggings eller till och med sätta den på en klänning.
  • Tänk på vädret. Tröjor är, ja, varma. Med vårväder precis runt hörnet (och det är här för några av er redan) kan det bli för varmt för våren. Koppla ihop din tröja med shorts och sandaler för en snygg look i solen.

Få utseendet

Hur man bär en tröja

Produktinformation: Tröja: Urban Outfitters, Shorts – Topshop, Halsband – Forever 21, Väska – Forever 21, Skor – Old Navy

Balansera den tunga strukturen i en randig tröja med ett par silkeshorts och metalliska tillbehör. Lägg till en neutral väska (ett bra sätt att arbeta på en annan vårtrend) så ser klädnaden polerad ut. Du kan också byta ut platta sandaler mot klackar och ett mer detaljerat halsband för en fin kvällsutseende.

Fler modetips för tröjor

För ännu mer information om snygga dragkedjor och huvtröjor, kolla in vår artikel 3 Stylish Ways to Wear Your Zip Hoodies. Det borde hjälpa dig att få ännu mer inspiration!

Så kommer du att acceptera modeutmaningen?

Älskar du utseendet på den här avslappnade basen eller är du rädd för tröjor? Vilket är ditt favorit sätt att skapa en trendig tröja? Arbetar du redan på den här trenden? Skicka bilder av dig i din favorit sweatshirtstil så visar vi dem här. Och som alltid är vi öppna för förslag på framtida utmaningar i kommentarerna! Vi skulle gärna höra från dig!

Ursprungligen publicerad den 31 mars 2010

Läsarinteraktioner