cabello7

Modeutmaning: gör något nytt med ditt hår

College mode

Det enklaste sättet att öka ditt självförtroende och börja din lediga dag på höger fot är att få ditt hår att se fantastiskt ut! Nu har de flesta av er förmodligen upptäckt en beprövad metod för att hålla ditt hår snyggt. Men varför inte spendera lite mer tid den här veckan på att komma ut ur hårets komfortzon? Trots allt är sommaren den perfekta tiden att experimentera med en ny stil!

Den här veckans modeutmaning är spela och göra något nytt med ditt hår. Behöver du några idéer för att komma igång? Fortsätt läsa!

Roliga frisyrer att prova den här veckan

Volymen på sjuttiotalet

hår7

Karaktärer som Snookie har gett poofed hår en dålig rap, men det betyder inte att du inte kan prova stilen på ett snyggare sätt. Min inre södra tjej har alltid älskat att göra mitt hår så stort som möjligt, och inga verklighetsstjärnor kommer att stå i min väg!

Mitt trick för voluminöst hår? Plocka upp en skämt kam från din lokala skönhetsförsörjningsbutik, den sort med 3 rader tänder (bara ett par dollar!). Stänk lite hårpulver på rötterna och torka sedan av det. Avsluta med lätt hårspray.

När ditt hår är välformat och stylat, lägg det i en hästsvans, halvt uppåt och halvt ner, eller håll det nere för ett Brigitte Bardot-inspirerat utseende.

Fishtail fläta

hår1

Även om den här stilen ser komplicerad ut, är fiskstjärtflätor förvånansvärt lätta att göra. Enligt min åsikt, ju rörligare flätan är, desto bättre! Låt trådarna falla ut och rama in ditt ansikte för det sötaste utseendet.

Klicka här för att lära dig hur man väver en fiskstjärtfläta!

Mittdel

Rachel Bilson centrerar en del av håret

Eftersom många av oss sitter fast i spåren på sidodelen krävs det en orädd tjej för att dra av en mittdel, men jag tycker att det är något vi alla bör prova minst en gång! Rachel Bilson gör det här underbart med fräsch ansiktsmakeup och silkeslen hår.

Om du vill rocka en mittdel, bara var noga med att inte bära för många boho-föremål – utsvängda jeans, fransar, virkning etc. – folk kanske misstänker ditt håriga utseende efter en hippiedräkt!

Retro vågor

Haley reinhart vågigt hår

Det finns inget vackrare eller mer feminint än mjuka retrovågor. Ända sedan jag tittade på The Notebook har jag hängt på den här stilen! Detta utseende kan uppnås med heta rullar eller ett locktång, men var noga med att lägga till mycket glans och en sidodel för bästa utseende.

Är du inte säker på hur du gör det här? Klicka här för en steg-för-steg retro våghandledning!

Ljus färgat hår

hår 6

Att måla hela huvudet kan vara lite extremt för icke-kändisar (hur fantastiskt är Nicki Minajs ständigt föränderliga hår dock?), Men jag älskar utseendet på en neonstrimma eller två! Du kan köpa tilläggstillägg i de flesta skönhetsbutiker.

För tips om hur du färgar håret i neonskugga, kolla in vårt inlägg om hur man skapar en lila strimma i håret. Eller om du vill ha en större förändring, varför inte prova den färgade röda hårtrenden?

Stranden vinkar

hår3

Ingenting är mer sommar än sexigt hår på stranden! Nästa gång du går ut ur duschen (eller poolen eller havet) låt håret delas naturligt och strö salt på ditt fuktiga hår. Efter fem till tio minuter, spraya håret med lite mer hårspray eller salt och pressa det igen. Upprepa tills du får den lock du vill ha.

Den här frisyren ser underbar ut med bronzer, lite brun mascara och lite glittrande läppglans!

Hög hästsvans

Kim Kardashian har en hög hästsvansfrisyr

Denna stil är så grundläggande men ändå förbises den ofta. Det finns något så elegant med en hög hästsvans (särskilt en med lite volym, som vår tjej Kim K gungar). Med håret uppåt kommer fokus att vara på ditt vackra ansikte, så det är också den perfekta tiden att experimentera lite med din smink.

För att få den perfekta hästsvansen utan stöt, vänd ner huvudet, sprut håret på din krona och fäst den sedan ihop innan du vänder. Spraya med hårspray en gång till efter att håret har fästs.

CF-läsarens utseende

Här är några CF-läsare som deltog i veckans Fashion Challenge! Om du vill visas här, se instruktionerna nedan för att skicka dina foton och information.

Kaile – Washington State University Vancouver

En läsare för Vancouver Washington State University CF med blått hår

Bästa frisyrsticks: Om du provar en ljus färg, se till att du först bleker den! Jag lämnade den vit ett tag och bestämde mig sedan för att få en ljusare färg för sommaren. Jag upptäckte att användning av schampo för färgat hår verkligen gör att det håller längre. Så som jag inte får mitt hår rakt: låt det vara insvept i en handduk lite efter duschen, låt det sedan lufttorka utan att borsta det. Mitt hår torkar i ljusa vågor och verkar ha mer volym. Dessutom minskar brottet inte om du inte borstar det varje dag.

Accepterade du utmaningen? Skicka bilder och berätta din historia.

Gjorde du något annorlunda med håret den här veckan? Ta några ögonblicksbilder och skicka dem fashionchallenge AT collegefashion.net tillsammans med ditt namn, din skola, din blogg-webbadress om du har en och några av dina bästa frisyrtrick. Vi kommer att visa dina foton här och generera ytterligare trafik till din blogg 🙂

Vad tycker du?

Följer du en vanlig rutin med ditt hår eller vill du ändra det? Vilka är dina favoritfrisyrer när du har bråttom? Har du några coola knep som du kan dela med oss? Lämna en kommentar och berätta dina hemligheter!