Revista InStyle - Moda de celebridades

Modeinspiration: hur man hittar museet för kändismode

College mode

InStyle Magazine - Kändismode

Idag vill jag prata om mode inspiration. Ibland kan det vara svårt att komma med nya kläder, och jag frågas ofta hur man ska hålla koll på allt. I en bransch där allt förändras varannan dag, hur kan du hålla dig inspirerad utan att köpa en helt ny garderob varje vecka?

Det finns mycket kreativitet i mode, även om det bara är att välja hur du bär de få basstycken du har. Precis som artister och författare söker inspiration för att hålla sin kreativitet flytande, behöver fashionistas också inspiration!

Det finns många sätt att hitta inspiration på mode (som jag kommer att prata om senare), men ett enkelt sätt är att ha en muse av kändis mode.

En berömd modemuse är någon du letar efter för modeinspiration. Du kan se vad denna kändis bär, anteckna hur de bär olika kläder, vilka färger som passar dem etc. Det är ett sätt att hålla din stil aktuell medan du lär dig om mode.

Att ta modeanteckningar från en kändis är också ett bra sätt att få en uppfattning om hur din kroppstyp kommer att se ut i olika typer av kläder. Vill du prova ett par byxor med hög midja, men är inte säker på om de passar? Låt din berömda modemus göra det först och se dina resultat innan du köper ett par själv.

Varför kändisarna? Dessa dagar har de verkligen fantastiska stylister och de är i grunden gatumodeförlag som går till Starbucks. Och eftersom dessa kända människor betalar en professionell för att bära dem och har tillgång till de senaste designerkläderna, är det ett bra sätt att lära sig om de senaste trenderna och bitarna innan de går i butiken att titta på dem.

Hur man väljer en berömd modemusa

Så hur ska du välja en kändis som ska vara din modeinspiration för tillfället? Här är några punkter att tänka på när du letar efter den perfekta.

  • Hitta någon som ser ut som du. När det gäller hårfärg, höjd etc., leta efter någon du tycker ser lika ut. Förvänta dig inte att hitta en perfekt klon av dig själv i Hollywood, leta efter någon du kan relatera till.
  • Hitta en kändis med en liknande kroppstyp. Detta är inte obligatoriskt, men det hjälper verkligen när det gäller att ta reda på vilken typ av kläder som passar dig bäst.
  • Leta efter en liknande känsla av personlig stil. Ytterligare en bonus. Om du kan hitta en kändis vars personliga stil matchar din, är det ett annat bra sätt att få inspiration och exponering för nya bitar som du kanske gillar.

Modemus av populära kändisar

Här är några exempel på kändismodemusik för att komma igång. Dessa är bara några exempel på kändisar med ett stort antal; om du hatar dem alla, är du välkommen att hitta din!

Lauren Conrad

Lauren Conrad

Lauren Conrad är mycket populär bland college flickor. Hans stil är väldigt söt och vanlig. Det håller fast vid många grunder, men det ser alltid snyggt och rent ut. Sedan hon startade sin egen modelinje har Laurens stil blivit lite mer experimentell och nyligen har hon sportat leggings och ultrahöga klackar överallt. Du kan satsa på att hon alltid kommer att ha på sig de senaste trenderna.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson Mode

J-Hud är naturligt vacker, klär sin kroppstyp mycket bra och har uppenbarligen ett stort öga för mode. Såg du henne i filmen SATC? Fantastisk. Jennifer Hudson är ett utmärkt exempel på en kvinna som får mode att fungera för henne; Hon är inte en slav till trender som inte fungerar på hennes kropp och hon klär alltid sin kurviga figur bra.

Eva longoria

Eva Longoria Mode

Eva Longoria Parker är ett utmärkt val för en modemusa om du är liten, solbränd och snygg men sexig. Eva bär alltid vackra klänningar, höga klackar, designer solglasögon och bär en dyr handväska. Även om du kanske inte kan köpa dina $ 300 Gucci solglasögon, kan du kolla in deras stil för idéer och köpa ett liknande par!

saknas i handling

MIA-mode

Haute couture och experimentell, MIA: s känsla av personlig stil kan bara beskrivas som eklektisk. Jag älskar hennes utseende och får tillgång till alla som kan visa upp sin stil i verkliga livet. Om du väljer henne som din modeinspiration, hoppas du att det alltid får dig att gissa: vem vet vad den här tjejen kommer ha på sig i morgon?

Jessica simpson

Jessica Simpson Mode

Modig och modern med en cowgirl twist – det är Jessica Simpson-stilen. Jess älskar flared jeans med cowboystövlar, höga klackar (hon är bara 5’2 ″) och hon älskar modestycken också. Om du alltid bär denim och beskriver din stil som avslappnad men ändå sexig, kan Jessica vara din perfekta modeikon.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Victoria Beckhams stil är väldigt trendig men också klassisk på samma gång. Du kan alltid se det med en designermärke och förmodligen en Birkin-väska. Några av hennes kläder är lite tvivelaktiga och kan luta sig mot vulgaritet, men du måste erkänna att hon alltid är ute efter en chans på mode!

Rachel Bilson

Rachel Bilson

Rachel har en så söt stil och hon verkar alltid se cool och enkel ut. Hon är också lite av en kameleont av stilen: hon klär sig fantastiska boho en dag och glamrar enkelt den nästa. Naturligtvis tar de flesta enkla utseenden i verkliga livet många timmar att sätta ihop … Hur som helst är Rachel ett bedårande val för en modemusa.

Nicole richie

Nicole richie

Boho chic med en touch av haute couture – det är fru Richie i ett nötskal. Nicole bär ofta de senaste trenderna från banan, men blandar dem med vintagebitar för att skapa ett helt nytt utseende. Personligen älskar jag Nicoles stil och anser att hon är en av mina största modeinspirationer.

Kate Moss

Kate Moss Mode

Vilken lista med modeikoner skulle vara komplett utan den ultimata stildrottningen? Om Kate bär det kan du satsa att du kommer att se det överallt nästa vecka. Jag tror att Kate Moss förmodligen är en stilikon för de rika och berömda! Ingen sätter ihop kläderna som hon gör, hennes utseende är alltid unikt och fantastiskt.

Mary-Kate och Ashley Olsen

Mode Mary-Kate och Ashley Olsen

MK & A är också klassiska modemusiker för vår generation. Fashionistas har idoliserat dessa små damer i flera år, och jag är säker på att det inte kommer att förändras när som helst snart. Det verkar kliché att tala om Olsens modeikonstatus, men om du älskar hennes stil kan de vara det perfekta valet för dig.

En påminnelse:

En snabb varning om detta: när du letar efter inspiration i kändisdräkter, lägg alltid till din egen individuella touch till ditt utseende. Det är inte kul att kopiera någons outfit bit för bit – det är som modeplagiering! Låt kändisens kläder och stilar inspirera dig, men ta inte bilden ur tidningen och köp varje bit. Var säker på att använda din egen version av ditt utseende och ändra det så att det passar dig.

Vad tycker du?

Nu när du vet allt om inspiration för kändismode, vill jag veta: Vem är din berömda modemusa? Finns det kända tjejer vars stilar inspirerar dig? Låt mig veta vad du tycker genom att lämna en kommentar! Berätta också om du tror att det finns någon jag glömde här.

Kom tillbaka snart för fler källor till modeinspiration; Jag pratar mer om detta de närmaste veckorna.