Ariana-Grande-One-Last-Time-Screenshot.

Modeinspiration: Ariana Grande’s “One Last Time” musikvideo

College mode

Ariana-Grande-One-Last-Time-Screenshot.

Fotokredit: Skärmdump

Jag var inte ett stort fan av Ariana Grandeden sista sången, “En sista gång“Tills jag såg det fantastiska, pastellexplosion av en musikvideo (åtminstone är jag ärlig). Det finns dock en del kontroverser; vissa säger att det ser för mycket ut som SAFIA-videon för “You Are the One”.

Hur som helst, jag älskar historien och jag tycker att det är en ny och oväntad vinkel på låten. Om du inte har sett musikvideon ännu, kolla in den nedan:

Eftersom jag är besatt av både musikvideon och låten bestämde jag mig för att skapa lite Det verkar inspirerat av “One Last Time”. Bläddra ner för att se båda uppsättningarna:

1. Läskiga kläder från världens ände

Svart huvtröja-Vit-strängar-Mörka jeans-Mint-Converse-Half-Up-Half-Down-Hair-White-Nails-Ariana-Grande-One-Last-Time

Produktinformation: Hoodie – Target, Jeans – American Eagle, skor – Converse

I musikvideon är Ariana Grande bara en normal tjej som bär normala kläder, AKA, mörka skinny jeans och a mörk huvtröja. När allt kommer omkring är det världens ände. Ari har inte tid att tänka på sina modeval. Även om jag inte är 100% säker på vilken nagelfärg hon har, verkar Ariana vara vita / krämfärgade nagellackfärger På Instagram.

Och naturligtvis skulle Ariana Grande-looken vara komplett utan en halv hästsvans? Den här gången, håll vågorna röriga och naturliga. De perfekta lockarna är bara ett mindre, ett mindre problem.

2. Pastellexplosioner

    Cloudy-Pastel-Mountain-Leggings-Combat-Boots-Black-Tee-Crystal-Collar-Ariana-Grande-One-Last-Time

Produktinformation: Skjorta- H&M., Leggings – Target, Collar- Dynamite (lokal butik), Stövlar – Madden Girl (gammal)

Explosionerna som tränger igenom himlen och pastell stormmoln stjäla showen. Även om Ariana Grande inte hade på sig denna outfit, tyckte hon att hon skulle behöva matcha “katastrofala elektriska störningar.”

I apokalyptiska situationer finns det inga bättre skor för att bekämpa läskiga killar än stridsstövlar. För att gå med pastelltema bär jag en lavendel kristall halsband.

Din tur!

Vad tycker du om den här musikvideon? Är detta på något sätt föregångaren till “Break Free?” Skulle du bära något av dessa utseende? Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar.