Modefynd: Paris je t’aime

Parisjetaime

Hej älskling! Det är Lesley från 315thomas … Jag har precis kommit tillbaka från en fantastisk två veckors semester i Paris, och jag saknar det redan hemskt! Så … den här veckans modefynd är en hyllning till en av de vackraste (och moderiktiga) städerna i världen!

1. Visa din kärlek till Paris med denna söta och bekväma tryckta tee. Oui Paris-tröja, $ 28 från Urban Outfitters.

2. Denna quiltade väska inspirerad av en av Frankrikes mest kända haute couture-designers är det perfekta sättet att injicera lite elegans i din dagliga garderob. Topshop väska, $ 50.

3. Söta lägenheter är en garderob för varje parisisk kvinna … och många av dem har ett par från Repetto, ett franskt dansklädesmärke som också gör snygga streetskor. Prova en rolig nyans som korall för att blanda lite ihop saker. Repetto Classic Golv, $ 164,50 från La Garconne.

4. En klassisk randig kashmirkofta är en bra investeringsbit som du kommer att ha på dig i många år framöver. Höstkashmirtröja, $ 90 från Revolve Clothing.

5. Detta vackra pärlstavsarmband hyllar ljusstaden med en iögonfallande silvercharme. Katherine Cooper Paris en Rose Armband, $ 63.

6. En flirtig, feminin kjol är den perfekta biten som hjälper dig att uppnå det enkla franska tjejutseendet. Forever 21 Rosies Kjol, $ 16,90.

puss och kram,

Lesley av 315thomas