estadisticas web Skip to content

Modeflickans guide till förpackning

College mode

Foto av Craig Sunter

Du har säkrat en biljett. Du har gjort nödvändiga arrangemang för vård av hemmet och husdjur. Du har till och med planerat resplanen för resan från A till Ö. Nu är allt som återstår möjligen den svåraste delen av hela processen före resan: passar alla dina resebehov i en eller två resväskor.

Även om förpackningen ibland kan kännas personlig Omöjligt uppdrag, det är förvånansvärt lätt att göra när du vet exakt vad du letar efter. För att göra det enklare för dig, här är de viktigaste sakerna du behöver för en snygg tillflyktsort:

1. Bagage

Välj dina reseprodukter klokt

Tryckt lila resväska

Personligen kan jag inte motstå a mönstrad resväska (Det är mycket lättare att upptäcka när du befinner dig i flygplatsens bagageanmälningsområde!), Men för alla. Jag älskar den här lila resväskan!

En sak du bör vara medveten om är vikt och bärbarhet på ditt bagage. Alla resväskor ska vara så lätta som möjligt, och vissa tycker att en fyrhjulsbagage är allt de behöver för en kort resa.

Oavsett längden på din resa leder extra bagage eller överviktigt bagage alltid till extra avgifter, så om du inte är villig att betala ut dina semesterpengar, få det att fungera med vad du har nu.

2. Laddare

Ta med erforderlig teknik för resan

Handladdskoppling

Dessa kan sträcka sig från det som alltid är viktigt telefon laddare till en DSLR och en liten hårtork (vi känner alla någon som inte kan gå någonstans utan perfekt hår).

Om du inte känner för att släpa runt en tung kamera på dina resor, inga problem! Dagens smartphones, förutom filtertunga appar som Snapchat och Instagram, är väl utrustade för att dokumentera dina dagliga äventyr. Den kan hållas laddad med en laddare och en väska i en.

3. Essentials

Glöm inte dina hälso- och skönhetsprodukter

Det är ingen tvekan om att du tar dina vanliga vårdprodukter med dig, om du väljer att köpa resestorlekar eller inte beror på var du ska bo och hur länge du tänker vara där. För en kort resa är en liten flaska schampo vettig, medan längre semester (tänk en månad eller mer) kan kräva att du fyller på när du är på din destination.

Glöm inte att packa en Första hjälpen-låda i det yttre viket på ditt handbagage. När du är på språng är det sista du tänker på en hälsosituation.

4. Tillbehör

Förvara dina smycken och väskor på ett säkert sätt

Vera Bradley hängande arrangör för att hålla dig organiserad när du är på språng

Investera i en arrangör av något slag som skiljer dina modeaccessoarer för problemfri förpackning. Är Vera Bradley hängande arrangörDu kan till exempel lagra dina favoritprydnader i en ficka och hårtillbehör i en annan.

Om du desperat behöver utrymme kan du också slå ut två fåglar i en sten genom att förvara dina smycken i dina plånböcker. Tänk dock på att detta är mer av en tillfällig förpackningslösning – du vill ha en installation där dessa känsliga tillbehör har mindre chans att bryta mot dina andra bitar.

5. Kläder

Planera dina kläder i förväg

Eliminera möjligheten att ta med ytterligare fem skjortor genom att aktivt tänka på vilka kläder du vill ha och packa dessa (och ENDAST dessa) för resan.

Lyckligtvis har det aldrig varit enklare att planera kläder med garderobsprogram som Stylebook och Closet + som hjälper dig. Med dessa appar kan du spara din garderob digitalt och skapa Clueless-stil. Eller om du vill hantera saker på det gammaldags sättet finns det alltid den beprövade metoden att lägga kläder på en säng och räkna ut saker.

Oavsett vilken åtgärd du tar, kom ihåg att lämna gott om plats i resväskan för minnen!

Tankar

Planerar du en resa snart? Vill du ha fler tips? Ta en titt på Eagle Creek Ultimate Travel Packing Checklist eller denna smartare reselista, och var noga med att berätta allt om det i kommentarfältet nedan!