estadisticas web Skip to content

Mode inspirerat av den begåvade Mr. Ripley

College mode

Den begåvade Mr. Ripley Det är en av våra favoritfilmer genom tiderna av många anledningar … en av dem är dess överväldigande visuella tilltalande. Allt i den här filmen är vackert, från skådespelarna till bakgrunden och kläderna.

Gwyneth Paltrow spelade Marge, vars utseende i den här filmen är mycket kvinna Y beachy, med en touch av old school coach blandad. Hon kombinerar basstycken med vintageinspirerade för att skapa en avslappnad och helt blandad look samtidigt.

Vi har samlats fyra ser ut så att du kan prova den här miljön själv. Bläddra ner för att ta reda på mer!

En dag på stranden

Produkter: Bikini med röd rosett- Boohoo, Bikini med mintgrön pläd- Matcha med mode, Bikini med blått tryck- Eloquii, Bikini med gula prickar- Unik årgång

Vintage-inspirerade bikini är ett bra sätt att kanalisera Den begåvade Mr. Ripley. Utskrifter som rutiga och prickiga prickar och färger som mynta och gult ger dessa vintage-snygga bikini i midja lite av Gwyneths klassiska preppy estetik.

En morgon på marknaden

Produkter: Top- Madewell, Shorts- H&M, Shoes- Topshop, Collar- Revolve, Bag- Urban Outfitters

Det här utseendet är helt enkelt, men det är fortfarande preppy och polerat. En tidlös vit nedskjortad skjorta fungerar bra med khakigröna papperspåse midjeshorts och bekväma stickade sandaler.

Håll dina smycken stilrena och inspirerade av havet med ett guldhalsband som har lite snäckskalcharme. Glöm inte en vit väska av bomullsnät; den är perfekt för att lagra alla dina väsentligheter och knyter ihop allt.

Eftermiddagskaffe

Produkter: Topp- H&M, kjol- ModCloth, skor- Keds, väska- revolvera, solglasögon- Tommy Hilfiger

Gwyneths utseende i filmen var väldigt nautisk och mycket smakfull – massor av havsinspirerade detaljer plus vita, pastellfärger och tidlösa klassiker. Denna uppsättning sammanfattar perfekt den atmosfären.

Börja med en enkel klassisk ärmlös vit topp, ihop med en veckad midikjol med ett subtilt skaltryck för den nautiska känslan. Klassiska vita Keds gör en sömlös övergång från tennisbana till båt, medan sköldpaddsvägsfarglasögon i huvudsak är preppy-chic.

För en fin prägel, prova en rund vävd halmpåse. Den har en retro touch, men den är fortfarande väldigt modern och aktuell.

Middag på terrassen

Produkter: Klänning- Mango, Skor- J. Crew Factory, Koppling- Anthropologie, Armband- Alex och Ani, Örhängen- Kate Spade

För det sista utseendet, som är perfekt för en utekväll, para ihop en vintageinspirerad klänning med några roliga bitar för en outfit som kanaliserar filmen utan att vara en kostym. Den nautiska färgpaletten är fortfarande i spel här: en blå randig klänning ihop med söta neutrala espadriller och en vävd totepåse.

För en ännu starkare nautisk atmosfär, tillbehör med marininspirerade tillbehör. Vi gick med ett ankararmband och några “sjömanens knut” pärlörhängen.

Vad tycker du?

Är du inspirerad av mode i Den begåvade Mr. Ripley? Skulle du kanalisera Gwyneths utseende i filmen med dina egna kläder? Har du några andra outfitidéer? Lämna en kommentar och berätta för oss!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2009; Det uppdaterades helt och förnyades 2018 med nya foton, kläduppsättningar och information.