College Fashion

Mode inspirerat av Bonnie och Clyde

College mode

Även om det har gått mer än 50 år sedan det dök upp på den stora skärmen, Bonnie och Clyde Han kommer ihåg både för sitt mode och för sin berättelse om två amerikanska outlaws korsade av stjärnorna.

Faye Dunaways återgivning av Bonnie blandade fantastisk stil med en dålig personlighet. Hennes utseende i filmen kan beskrivas som personlig och funktionell med inslag av glamorösa tillbehör. Hon bär nästan alltid en halsduk runt halsen och en slags hatt ovanpå sin blonda man.

Hennes unika stil i den här filmen har inspirerat många fashionistas genom åren, inklusive oss! Granska fyra uppsättningar nedan för att se hur du kan rocka Bonnies stil på ett modernt sätt.

Lag 1: Det hemliga mötet

Produkter: Topp- och andra berättelser, Jeans- H&M, Skor- Target, Baret- Free People, Örhängen- Saks Off 5th

Bonnies tröja och baskerkombination var en omedelbar klassiker, och här är vårt moderna utseende på det utseendet som fortfarande är troget mot karaktären. Börja med en mysig stickad tröja – den här har korta ärmar och kommer i en rik, mättad färg som liknar Bonnies.

För att hålla den avslappnad och modern, para ihop tröjan med din denim och ett par spetsiga loafers. Lägg till en mycket Bonnie-basker i en neutral nyans som matchar skorna. Slutför med accessoarer med örhängen; Detta par har en cool “mynt” -struktur, en subtil nick till bankrövarduon.

Lag 2: stöld

Produkter: Topp- ModCloth, Leggings- Nordstrom Rack, Shoes- Nine West, Bag – Lucky Brand

Under hela filmen ses Bonnie klädd i kjolar och blusar, men denna outfit är en bekväm känsla för hennes stil som skulle fungera bra för en avslappnad dag där du vill se mysig men söt ut.

Ta en snygg tröja i tunika-stil och ett par leggings. Vad jag älskar med dessa leggings är deras unika bruna / grå nyans; de kommer definitivt att sticka ut i ett hav av svarta leggings. Komplettera outfit med några tuffa stövlar och en vintage läderväska.

Lag 3: Getaway

Produkter: Top- Nordstrom, Kjol- Topshop, Skor- Target, Scarf- Anthropologie, Solglasögon- Nordstrom Rack

Detta utseende påverkas av filmscenen på 1930-talet, samtidigt som den håller jämna steg med detta decennium. En mock-neck ribbad topp passar bra med denna khaki kjol, som har tidlösa detaljer som en knapp fram och ett slipsbälte.

Håll saker och ting uppdaterade med beskurna ankelstövlar med öppen tå, men kom ihåg Bonnies stil med sin signaturmjuka, mönstrade halsduk som bärs runt halsen. Slutligen, gå inkognito med stora solglasögon som döljer din identitet.

Lag 4: En festnatt

Produkter: Klänning- River Island, Skor- Vince Camuto, Örhängen- Macy’s, Halsband- OldSchoolGeekery via Etsy

För det slutgiltiga utseendet blir Bonnies signatur-svarta tröja och kjolkombination mer “idag” i form av en ärmlös svart klänning med hög hals. Kombinera den med trendiga burklackar och glittrande örhängen. Dessa dubbar ser ut som traditionella diamanter, men oroa dig inte, de är gjorda av cubic zirconia och är helt överkomliga!

Slutligen är ett litet pistolhalsband en mer bokstavlig nick till filmen utan att vara över toppen.

Känner du dig inspirerad?

har du sett Bonnie och Clyde? Skulle du ha Bonnies outlaw look i ditt dagliga liv? Inspirerar hennes känsla för stil också? Vilka av dessa kläder är din favorit? Lämna en kommentar och låt oss veta!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2009; Det uppdaterades helt och förnyades 2018 med nya foton, kläduppsättningar och information.