estadisticas web Skip to content

Mode i plusstorlek: 3 snygga idéer för tillbaka till skolan

College mode

Bokbibliotek

Bildens författare

Det är den tiden på året igen – sommaren närmar sig sitt slut och höstterminen är precis runt hörnet. Dags att säga adjö till baddräkter och shorts och säga hej till koftor och stövlar!

Början av höstterminen handlar om att matcha din sommar- och höstgarderob sömlöst när vädret börjar förändras. De första veckorna är dock utmanande eftersom det inte är precis sommar, men det är inte heller hösten ännu.

Vi har dock täckt dig med treextra stor storlek tillbaka till skolan kläder idéer så att du kan gunga din första vecka tillbaka:

Kostym nr 1

Djärv klassisk outfit

Skjorta, jeans, armband, skor, ringar

Om du vill göra ett uttalande på din första lektionsdag är det här kläderna för dig! Med ett par svarta och vita vertikala randiga skinny jeans och en svart hög-låg topp är du säker på att du vänder på huvudet när du går in i något klassrum. Även om det är djärvt i konceptet, håller den stilen vid klassiskt (och trendigt) färgschema i svartvitt, medan de prydda ringarna, armbandet och tossorna lägger till en kantig touch.

Kostym 2

Klänning i geometriskt tryck plus mode i storlek

Klänning, sandaler, ryggsäck, ringar, nagellack

Om du inte är redo att döma din sommargarderob ännu, den här trenden klänning med blandat geometriskt tryck kan hjälpa dig att göra övergången till höstväder. (Att investera i sportsklädeshortsen jag pratade om i ett tidigare plusstor modeinlägg skulle vara smart för att undvika en vindolycka!) Sandaler är en häftklammer sommar, och eftersom vädret inte har förändrats för mycket under den här tiden kan du enkelt bära dem under skolans första veckor.

Den bruna och gröna ryggsäcken passar inte bara med den här klänningen, men det kommer sannolikt att gå med nästan vilken outfit som passar den här terminen. Lägg till en touch av beige nagellack och några staplade ringar, och inte bara kommer du att gå i klass med stil, men polermedelns ljusa färg kommer att dölja alla splinter! (Vem har tid att göra naglar under den första veckan?)

Outfit # 3

Casual men ändå professionell outfit

Skjorta, jeans, skor, väska, ring

Första intryck spelar roll och om du letar efter en avslappnad outfit det må så vara lämpligt för arbete Titta inte längre. Den mönstrade toppen gör verkligen outfit och de tre fjärdedelarna är perfekta för de kyliga klassrummen, du behöver inte oroa dig för att bära en kofta för att täcka dig! Oxfordskor behåller luften av professionalism, men de är också ett bekvämt och elegant alternativ för att gå från klass till klass.

Eftersom de första dagarna i skolan vanligtvis är ganska förlåtande är en liten väska idealisk för att bära väsentligheter: din plånbok, mobiltelefon, smink och en penna / pennväska. När terminen fortskrider kan du byta ut den mot en större väska eller till och med en ryggsäck. För en ännu mer passande outfit, byt ut de blå jeansen för ett par svarta byxor och voila!

Vad tycker du?

Skulle du ha någon av dessa kläder? Vad är din favorit? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta i kommentarerna!