Moda 9 de septiembre de 2020 Esta es la versión de 2020 del vestido Body-Con Es diferente de lo que podrías esperar.

Mode 9 september 2020 Detta är 2020-versionen av Body-Con-klänningen. Det är annorlunda än du förväntar dig.

Mode 9 september 2020 Detta är 2020-versionen av Body-Con-klänningen. Det är annorlunda än du förväntar dig.

Om du levde igenom 1990-talet finns det förmodligen en mycket specifik bild som kommer att tänka på varje gång någon säger ordet “body-con.” Det är troligtvis representationen för Paris Hilton eller en ung Kim Kardashian klädd till nionerna i skyhöga klackar, rökig ögonmakeup och en figurkramande minidress för bandage. Så ikoniska som dessa stilar kan vara, ungefär 20 år senare, har konceptet body-con uppfunnits, uppdaterats och fått en helt ny innebörd.

Som det ses på catwalksna i Jacquemus, Bottega Veneta, Proenza Schouler och mer handlar 2020-versionen av body-con mindre om restriktiva material och mer om smickrande, mjuka och bekväma tyger. ”Den nuvarande versionen av body-con är mer elegant,” förklarar Elizabeth von der Goltz, Net-a-Porters chef för globala inköp. “Det var intressant att se hur varumärkena återhämtade sig det sexiga, men med en mer modern och uppdaterad stil.” I höst är nyckeln till kroppsdraget, enligt von der Goltz, att “hålla fållarna långa och stila med stövlar av andra hud.”

Skapad huvudsakligen i lyxiga stickningar med ribbade detaljer eller bekväma stretchmaterial, bodysuiten 2020 finns nu långt bortom banan eftersom gatumärken har börjat erbjuda sina egna versioner av trenden. Arket, & Other Stories, Mango och mer har skapat sina egna iterationer. Denna avslappnade version av body-con ger maximal komfort och är den enkla trenden för höstklänningar som lätt kan bäras för nästan alla tillfällen.

Fortsätt rulla för att se hur influencers formar trenden och handla snäva klänningar.