Moda 31 de octubre de 2018 Medias de brazo Spanx: ¿Extrañas o valen la pena?  Investigamos No nos hagas caso ...

Mode 31 oktober 2018 Spanx Armstrumpor: Konstiga eller är de värda det? Vi undersöker Lyssna inte på oss …

Mode 31 oktober 2018 Spanx Armstrumpor: Konstiga eller är de värda det?  Vi undersöker Lyssna inte på oss ...

Omkring denna tid förra året fick Spanx senaste uppfinning, Arm Tights, officiellt mode kvalitetsstämpel. En tidningsredaktör försökte dem på modeveckan och sa att de fick hennes armar att se “smala och tonade.” Det är roligt hur språket kring kroppsbilden på bara 12 månader kan förändras så mycket, och för allas bästa.

Vid denna tidpunkt är det inaktuellt att ha en Trinny och Susannah-stil diskussion om “bingo vingar” eller till och med överväga konceptet att kvinnor kanske vill täcka över sina armar av rädsla för ovannämnda vackla. Vi har kommit långt och jag är tacksam för det, men låt oss vara riktiga en stund: ibland inte han vill visa armarna, och valet är den ultimata befriaren.

Jag är inte en förespråkare för shapewear som en viktig del av kvinnligheten eller som den enda vägen till att se ut eller må bra, men dessa bitar kan få dina kläder att se bäst ut. Och inuti denna nya Spanx-skapelse är ett potentiellt användbart litet lagerverktyg som makt Var en stor del av din kapselunderkläder. Dessutom, om du har omfamnat den blygsamma moderörelsen, kan Spanx armbyxor bara vara det du letat efter.

Oavsett om du planerar att täcka över eller vill ha dina “bantningsfunktioner”, fortsätt rulla för att se vad som hände när jag testade dem. Är de ett användbart föremål som matchar under semestern och när det är kallt? Är det omöjligt att komma in och ut? Fick de mina armar slankare och bryr jag mig verkligen?