Moda 29 de septiembre de 2019 Todos los que conozco compran sus joyas antiguas en estos 5 lugares Tanta bondad de Chanel.

Mode 29 september 2019 Alla jag känner köper sina vintagesmycken på dessa 5 platser Så mycket godhet från Chanel.

Mode 29 september 2019 Alla jag känner köper sina vintagesmycken på dessa 5 platser Så mycket godhet från Chanel.

Jag kan bara tala för mig själv, men fram till ungefär fem år sedan hade jag inte vintage-smycken. Det brukade vara den typ av saker som jag bara panikfullt försökte köpa när jag behövde ett pärlband i juveler för en 1930-inspirerad mord mysterium nattdräkt. Helst måste den vara billig eftersom den var unik och jag skulle aldrig göra det igen. använda sig av.

Tack vare massor av trender som gör comeback (70-, 80-, 90-talet), liksom människor som är mer vaksamma när det gäller att köpa hållbart, inklusive mig själv, blomstrar marknaden för vintage-smycken. Och många mode redaktörer jag känner köper också nyckelbitar från olika platser. Ett viktigt mål för modepubliken är Susan Caplan – det namngivna varumärket som lanserades 2008 och återförsäljaren har nu en av Storbritanniens största vintagesmycken.