Moda 22 de marzo de 2020 Cómo el conjunto de moda está estilizando los chándales esta primavera Tan fácil.

Mode 22 mars 2020 Hur modensemblen stylar träningsdräkterna i vår Så lätt.

Mode 22 mars 2020 Hur modensemblen stylar träningsdräkterna i vår Så lätt.

Träningsoveraller är inte synonyma med ordet “chic”. Visst, de är fantastiska, och tack vare fritidsutvecklingen har de blivit en acceptabel outfit för modepubliken. Men medan några randiga byxor ihop med skjortor för några årstider sedan var sättet att integrera sportkläder i kläder, är det idag en mycket mer samordnad och snygg affär.

Över hela Köpenhamn och New York Fashion Week deltog människor i utställningar i träningsdräkter. Men det fanns ett annat stiltrick som alla använde för att definiera den här 2020-versionen av träningsdraget: en stor kappa som bärs över toppen.

Oavsett om det är en shag-kappa över en matchande citrongul tröja och byxor eller ett ribbat ensemble med en gratis rosa jacka, det finns många olika sätt att bära den här lata outfitkombinationen. Det faktum att det är super bekvämt är bara en glad tillfällighet.

Naturligtvis finns det också några ytterligare stilanteckningar att tänka på så att din träningsoverall och kappa är så snygg som möjligt. Att ha en trendig guldkedja eller en iögonfallande väska kommer till exempel också att ge detta utseende en trendig boost. Redo att se hur du ska utforma det? Fortsätt skrolla …