Moda 2 de noviembre de 2019 Las 4 tendencias de invierno que nuestros editores ya están desesperados por lucir una edición refinada.

Mode 2 november 2019 De fyra vintertrenderna som våra redaktörer redan är desperata för att visa upp en raffinerad upplaga.

Mode 2 november 2019 De fyra vintertrenderna som våra redaktörer redan är desperata för att visa upp en raffinerad upplaga.

Det är självklart att vi här på Who What Wear håller koll på säsongens trender. Det är inbäddat där i arbetsbeskrivningen att vi vet vad som är aktuellt och att vi kan upptäcka vad som dyker upp. Även om vi ägnar oss dagligen åt att analysera allt som är nytt och aktuellt, måste vi erkänna att det ofta finns säsongstrender som fångar vår uppmärksamhet mer än andra. Naturligtvis vill vi prova alla trender, även om det tyvärr inte är praktiskt för våra plånböcker eller planeten att investera i allt. Det är därför vi tenderar att prioritera utseendet vi kommer att ha vinter efter vinter, vilket kan kräva lite planering för att se till att vi tar hänsyn till luckorna i våra garderober.

Var och en av våra redaktörer har en unik personlig stil och tenderar att dra till olika artiklar (även om vi ibland går till kontoret i samma kläder). Så i vinter, medan en av oss planerar att återuppliva tröjan, tar en annan stilstil från prinsessan Diana.

Oavsett vilken trend varje förläggare vill försöka, är den tråd som binder dem alla samman det faktum att vi investerar i praktiska bitar som kan bäras i rotation med olika kläder om och om igen. När allt kommer omkring är inte bärbarhet det ultimata testet för ett lyckat köp? Vårt mål är att minimera den kostnaden per användning.

Fortsätt rulla för att ta reda på vilka vintertrender var och en av våra redaktörer lägger till i sina garderober den här säsongen.