estadisticas web Skip to content

Mode 14 feb 2020 Jag har en teori om att det bara finns två stora modestammar 2020 Så vilken är du?

Mode 14 feb 2020 Jag har en teori om att det bara finns två stora modestammar 2020 Så vilken är du?

Mode har alltid älskat en stam. Oavsett om det är 80-talets fans, Sloane Rangers eller hypebeasts, för varje modetrend finns det en stam att tillhöra. För närvarande har jag en teori om att två helt motsatta sätt att klä på sig växer fram: maximalistiska och minimalistiska.

Även om jag inte kan förneka att mode ibland kan verka lite dumt och få dig att undra om du verkligen behöver ett par £ 1000 sandaler i ditt liv (jag har ärligt talat ställt mig själv den frågan mer än jag vill erkänna). Men i en värld som verkar vara alltmer polariserad (du är för eller emot, inom eller utanför), återspeglar dessa nya modestammar denna sociala trend.

Jag pratade med professor Carolyn Mair, doktor, konsult och författare till Mode psykologi, om detta fenomen. ”Det är ett intressant förslag: ekonomin, världens tillstånd som påverkar hur vi klär oss. När allt kommer omkring är kläder den enda sak som alla delar som ger ett uttalande om vem vi är. “

Oavsett om du tror på min teori eller inte (kall det svagt, jag kommer inte att bli förolämpad), jag har ritat de två motsatta blicken nedan. Du kommer att se vilka varumärken som försvarar trenderna och hur man utformar utseendet och sedan köper nyckelbitar. Bara en sista fråga för dig att svara: Vilken är du?