Moda 12 de septiembre de 2020 Las 6 tendencias de abrigos a tener en cuenta para este otoño Clásico y elegante.

Mode 12 september 2020 De 6 kapptrenderna att tänka på under hösten Klassisk och elegant.

Mode 12 september 2020 De 6 kapptrenderna att ta hänsyn till i höst Klassisk och elegant.

Om du är ett fan av dunjackor, trenchcoats eller överdimensionerade shag-rockar, kan det inte förnekas att den ödmjuka pälsen är ett absolut måste när vi närmar oss höstsäsongen. Tack och lov finns det som vanligt massor av inspiration i modemängden, vilket visar att rockar inte behöver vara en eftertanke.

Vi ser ett antal utmärkta trender som börjar dyka upp när vi bosätter oss i september, och var och en av dem kan bäras nu med lätta lager och sedan ökas under vintermånaderna. Vi pratar lyxiga trenchcoats i läder, som kommer att se bra ut med tjocka jeans och stövlar, rutiga rockar, för massor av punkinspirerade vibbar, åh, och inte att glömma den rena fodralet i den klassiska dubbelbrystpälsen. Så många drömstilar, så lite tid.

Även om vi kanske måste följa regler för social distansering den här säsongen, betyder det inte att vi inte kan få lite glädje av att investera i en vacker vinterrock. När allt kommer omkring, när vi är hemifrån, är det allt du kan se av en outfit. Så om du behöver någon ytterkläderinspiration, fortsätt rulla för att se de stilar som vi kryssar för i höst.