Moda Dec 10, 2018 Todos los increíbles botines que Holly Willoughby usó en la jungla Tienes que ver su vestido final.

Mode 10 dec, 2018 Alla fantastiska fotkängor som Holly Willoughby hade på sig i djungeln Du måste se hennes slutklänning.

Mode 10 dec 2018 Alla fantastiska fotkängor som Holly Willoughby hade på sig i djungeln Du måste se hennes slutklänning.

Klä upp dig med temat Jag är en kändis … Få mig härifrån! Det kanske inte låter som den snyggaste idén, men Holly Willoughby gav alla sina kläder en distinkt Bushtucker-känsla. Hennes djungelblick börjar från fötterna uppåt, eftersom Holly hade på sig ett par tjocka, uppmärksammande stövlar varje dag, vare sig det var de slitna Grenson Nanette-vandrarna eller Ganis kult-cowboystövlar.

Hon tog sedan det friluftsmässiga temat vidare genom att bära djungeltryck från ormar till tigrar till västinspirerad denim. Det kan vara en avvikelse från tyger och veckade kjolar du bär Den här morgonenHolly Willoughby behöll dock samma varumärkesmix med samtida mellanklassmärken som Rixo, Ganni, Topshop och J.Crew.

Som alltid orsakade Hollys kostyminlägg föremål att säljas på timmar, om inte minuter. Enligt The TelegraphGrenson sålde 400 par Nanette svarta vandrarkängor på 255 £ på en timme efter att han taggat ett foto av henne som bär dem. Det är dock inte de enda stövlarna som hon ger upphov till – hennes Topshop vandrings- och vandringsskor är nästan slutsålda i alla storlekar. Fortsätt rulla igenom artiklarna Willoughby fick oss att vilja köpa på I’m a Celebrity.