Cómo hacer un espejo de mano de bricolaje moderno en 30 minutos.

Mirror, Mirror: Hur man gör en modern DIY-handspegel på 30 minuter

Hur man gör en modern DIY-handspegel på 30 minuter.

Hur man gör en modern DIY-handspegel på cirka 30 minuter

När jag var liten gick jag ibland till min mor-och farförälders hus (de var bara ett kvarter bort) och spelade stylist i sitt rum eftersom min mormor hade en fin byrå som passade: en guldborste, en kam och en spegel. hand.

Den spegeln var mitt problem. Och nu, tjugo år senare, gillar jag fortfarande idén med en handspegel, särskilt att se baksidan av mitt huvud när jag gör flätor etc. Men lika cool som guldfiligran-fantasin var att min mormor gungade för länge sedan. när man letar efter ett mer modernt och minimalistiskt alternativ.

Så jag gjorde mitt. Och om du gillar den typen av saker kan du göra en också. Väldigt lätt! Klicka för fullständig handledning för att skapa en modern DIY-handspegel på 30 minuter.

Hur man gör en modern DIY-handspegel på cirka 30 minuter

Modern DIY handspegelhandledning

material

  • träplugg (3/4 tum diameter + 8 tum lång)
  • akrylfärg
  • Pensel
  • superlim som fäster vid flera ytor (som E6000)
  • 6-8 tum rund spegel
  • sandpapper

InstruktionerBörja med att skära ett skår på toppen av stången, som visas på bilden. Jag använde en Dremel handsåg med ett standardskärhjul för att skapa skåran. Detta hack kommer att vara där den runda spegeln äntligen kommer att sätta sig.

Lägg sedan lite färg på pinnen med lite akrylfärg. Jag skapade en ombre-effekt, började högst upp med en solid färg och lät sedan borsten torka långsamt när jag flyttade borsten längre ner i handtaget.

När färgen är torr är det dags att fästa spegeln på staven. Bestäm platsen för din spegel för slitsen och lägg sedan till ett par superklister på båda sidor om spegeln (där spegeln kommer in i slitsen).

Sätt sedan spegeln i spåret, torka av överflödigt lim och låt det torka.

Hur man gör en modern DIY-handspegel på 30 minuter eller mindre.

Och det är. När limet är torrt är spegeln redo att användas. Så du kan börja heja på honom, som om han är här.

Säg ah! Om det finns ett sätt att inte se ut som en ostboll medan du lägger på läppstift i spegeln, är det någon som berättar hemligheten …

Hur man gör en modern DIY-handspegel på 30 minuter. Hur man gör en modern DIY-handspegel på 30 minuter.Foto av Amelia TatnallBrittni Mehlhoffs projekt och styling

Vad tycker du om denna DIY? Viktigast av allt, utgav du dig som stylist som barn? Eller var det bara jag?