Mis peinados favoritos para sombreros

Mina favoritfrisyrer för hattar

Mina favoritfrisyrer för hattar

Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar)Idag ska vi prata om hatthår! Den goda killen som han är! Eller snarare frisyrer för hattar, är det inte roligt hur olika hår och hår från hattar låter? En av de stora attraktionerna med en hatt är att du kan sätta på den när du har en dålig hårdag. Men om du är ett fan av roliga hattar och frisyrer, här är några olika sätt att kombinera de två. Att ha en elegant fläta betyder inte att du på vintern måste gå med ett svalt huvud!

Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar) Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar) Dun och grundläggande: Min standardstil för en bra hatt är att bara ha ner håret och slå en hatt ovanpå. En hatt döljer eller distraherar ett antal hårproblem. Så när mitt hår behöver tvättas eller är lite vågigt och konstigt är en hatt den perfekta topparen och dräkten. Jag älskar också hur lockar ser ut med en snygg basker, och det kan vara lika enkelt som att gå naturligt – prova dessa kvällskrullar och avsluta sedan utseendet på morgonen med din favorithatt för att se snygg ut med nästan ingen ansträngning.

Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar) Dubbel: Hästsvansar och hästsvansflätor kan se lite pojkaktiga ut, men jag kan fortfarande inte motstå dem. Jag menar alla dessa regler om vad du ska ha på dig och din ålder, var är känslan av kul? Ändå är ett sätt att “åldra” utseendet genom att sätta en snygg hatt på toppen. Du kan också spela med dina flätstilar; Istället för att välja en grundläggande fläta, varför inte göra två repflätor? Tricket för en repfläta är att helt enkelt dela upp håret i två sektioner och vrida varje sektion i samma riktning. När de väl är vridna, korsa / vrida dem mot varandra i motsatt riktning (jag vrider mig vanligtvis mot mitt ansikte och korsar i motsatt riktning). Om du är en visuell person, här är en bildförklaring av repflätningsprocessen.

Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar) Sidstil: Min andra favoritfrisyr för hattar måste vara sidflätan. Det fungerar med nästan vilken typ av hatt som helst (halm, basker, diskett, etc.), och återigen finns det några olika typer av flätor du kan leka med: vanlig fläta, repfläta, fiskstjärna etc. Det är också en perfekt stil om du har några lösa lager eftersom hatten hjälper till att hålla håret på plats.

Easy Hairstyles för hattar (klicka för nya idéer för att utforma dina favorithattar) Överraskning bakifrån: Jag gillar tanken på detaljerna på baksidan av kläderna, saker som människor inte märker förrän du lämnar. Det är av den anledningen att jag ibland fortfarande går efter en enda hästsvans eller flätar med hatt, även om dessa utseende inte uppskattas direkt från framsidan. En faux fishtail fläta (tutorial här) är en härlig överraskning under din favorit rubrik! Den här stilen ser också lika bra ut när du tar av dig hatten inomhus eller i slutet av dagen.

Vilken är din favorit “hatt hår” stil? Jag såg mig inte riktigt som en “hatt” -människa förrän jag gick på college i dynamiska Pennsylvania; En snöig vinter var allt som krävdes för att övertyga mig om att hattar var ett praktiskt och nödvändigt tillbehör! Sedan dess har jag inte tittat tillbaka och lagt till en mängd olika hattstilar i min kollektion och har använt dem varje säsong. Nu när mitt hår är längre är det ännu roligare att leka med sätt att bära det. Jag hoppas att en av dessa stilar inspirerar dig att bära en hatt den här veckan! Hälsningar, Rebecca.

Credits // Författare och fotografi: Rebecca Stice. Bilder redigerade med En vacker röra sstartar om för Lightroom.