College Fashion

Mina 3 favoritprodukter i hela Sephora

College mode

Jag tror att vi alla delar kärleken till Sephora. Det är den enda avancerade sminkbutiken som säljer det där många märken på ett ställe, det är mer än förvånande. MEN vi är alla överens om att det också kan vara ganska dyrt, särskilt när du bor på en högskolebudget. Så jag köper vanligtvis det mesta av min smink i apoteket och reserverar Sephora för några utvalda sprutor.

Idag tänkte jag att det skulle vara kul att dela de tre bästa produkterna jag alltid köper på Sephora. Några av dessa har jag använt i flera år och andra är nyare upptäckter, men oavsett det tror jag inte att jag kunde leva utan dem. Här är mina tre måste-haves från Sephora:

1. Tarte Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF 15

pajfundament

Tarte Amazonian Clay 12-timmars hel täckningsbas SPF 15 – $ 34

Efter ett års användning av L’Oreal Infallible Pro-Matte Foundation gjorde jag övergången till denna foundation från Tarte. Jag älskade L’Oreal foundation täckning, men var trött på att hantera rost på mig själv i Floridas hetta. Jag visste att jag ville prova något nytt.

När det gäller hudtyp har jag turen att ha normal hud och får faktiskt bara utslag under min tid i månaden. Men min hud är lite känslig och ibland kommer den att reagera på nya produkter. Min rumskompis, som har en liknande hudtyp, rekommenderade Tarte foundation och jag älskade det. (Tack Melissa!)

Tarte-stiftelsen har en medium täckningoch det känns inte tungt på huden. Jag älskar verkligen att kunna dra av min hud på dagar när min hud ser bra ut eller stärka den när jag behöver mer täckning. Det har också en riktigt bred färgskala, så det var en bris att hitta min skugga. Den har en tålig matt yta som inte fläckar eller ändrar färg under dagen. Det bästa är dock: Min hud älskar det. Jag tycker faktiskt att min hud ser bättre ut varje dag eftersom jag använder den. Det här är en vinnare.

2. Skönhetsblendaren

Rosa skönhetsblandare

Original Beautyblender – $ 20

Min kärleksaffär med Beautyblender började samma dag som jag köpte Tarte-stiftelsen. (Jag vet vad du tänker, varför tog det mig så lång tid?) Försäljningsföreningen övertygade mig om att prova, även om jag alltid hade ansett det som en gimmick. (Jag menar, $ 20 för en sminksvamp? Det kan inte vara värt det, eller hur?)

Faktum är att den här produkten är fantastisk. Om du inte känner till är Beautyblender utformad för att användas våt, och när den är fuktad är den 1000 gånger mjukare än någon sminksvamp du någonsin har känt. Det är så lätt och studsande. Det absorberar inte lika mycket produkt som dess många knockoffs. (Jag har provat dem). Hon applicerar min smink så vackert och det hjälper mig att blanda min foundation och concealer, vilket jag normalt kämpar med. Allt ser felfritt ut när det appliceras med detta verktyg, som din naturliga hud, förutom bättre.

3. NARS Laguna Bronzer

NARS lagun bronzer

NARS Laguna Bronzer – $ 39

Denna bronzer har varit min heliga gral i två år. Jag älskar det och köper alltid tillbaka det så snart jag börjar göra bröd. Jag älskar glödet som det ger min hud Och beroende på hur mycket du applicerar kan det fungera för en mängd olika hudtoner.

Jag kommer att säga att NARS Laguna har en lätt glans, så det kanske inte är så bra om du har fet hud. Jag skulle inte heller rekommendera denna bronzer som ett konturpulver eftersom det tenderar att ha en varmare nyans.

Om du behöver en mörkare nyans än detta skapar NARS en som är lite mörkare som heter Casino. Jag har hört fantastiska saker om detta från mina vänner, men eftersom jag tenderar att bli blek är Laguna en bättre nyans för mig.

Vad finns i din Sephora topp 3?

Sephora har fantastiska produkter, men det kan bli dyrt. Om du letar efter några nya produkter att prova men inte kan köpa hela butiken, föreslår jag definitivt att du tittar på några av produkterna i den här listan.

Låt oss nu spela ett roligt spel och dela vår topp 3 av Sephora! Vilka är dina bästa alternativ? Om du bara kunde köpa 3 saker på Sephora, vad skulle de vara? Låt mig veta i kommentarerna.