College Fashion

Mina 3 favorit hårtrender sommaren 2019

College mode

Sommaren är en fantastisk tid att leka med håret, för oavsett om du bär det upp, ner, långt eller kort är det en chans att visa upp alla dina roliga stilar och bli lite vild.

För att komma igång med dina idéer har jag sammanställt mina tre bästa sommarhårtrenderna. Nedan kommer jag att dela dem med dig och visa dig några fantastiska handledning som hjälper dig genom hur du får dessa underbara sommarutseende.

1. Flätor

Flätor i alla stilar har varit populära nyligen. Från de klassiska dubbla franska flätorna till de galna, extravaganta flätorna, de är en utmärkt stil för att hålla håret ur ansiktet medan det fortfarande ser bra ut.

Holländsk fläta

En av min personliga favorit Stilar att göra är en liten twist på de klassiska holländska flätorna. Denna stil visar din fläta mer än en typisk fransk fläta.

Som du kan se i videon nedan sitter flätan ovanpå huvudet och utsätter mer flätor.

Om du är intresserad av att prova det här utseendet är videon nedan från Maryam Maquillage en bra handledning om hur du får dubbel holländsk fläta Se.

Rapunzel-genomdragningsfläta

Om du istället vill få Rapunzel fläta av dina drömmar, denna handledning av Alex Gaboury för Luxy Hair visar dig hur du skapar en vacker lång fläta.

Videon visar hur du gör en genomdragningsfläta vilket är bra för långa stilar och för nybörjare eftersom du är kunna ta pauser under processen.

Eftersom dragflätan är bunden i slutet av varje sektion kan du enkelt ta en paus och lyfta upp den när du känner händerna igen om dina armar blir trötta. Alex visar dig också hur man lägger till klipptillägg i denna handledning, men tekniken kan också göras utan dem.

Kort hårfläta

Inte alla drömmer vi om att vara Rapunzel, och om du är en av dem och har valt kort hår, var inte rädd, jag har flätaidéer till dig också.

Jag har länkat en handledning som visar dig 10 olika flätade frisyrer som är perfekta för kort hår och många av dem fungerar lika bra på längre hår. (Denna handledning dyker också upp på vår lista över de bästa flätade frisyrerna för sommaren – kolla in det för ännu mer flätade idéer.)

Milabu har vackert kort lager hår (vilket är en av de svåraste att fläta), så om hon kan göra det, så kan du också, kolla in handledningen nedan för alla typer av sommarflätade frisyrer.

2. Hårtillbehör

Jag älskar denna trend och har redan börjat fylla på de unika hårklämmorna som nyligen har kommit ut. Pärlhårklämmor är förmodligen den största trenden just nu, men strassord och felaktiga klipp de är nära finalister.

Detta “GIRLS ”utsmyckad barrette från Forever 21 är ett utmärkt sätt att testa denna trend. Det är billigt, sött och helt klart ett absolut måste.

Urban Outfitters Den har en mängd olika snygga klipp att välja mellan, men jag älskar den här uppsättningen fyrkantiga klipp för vardags- och fritidskläder.

Och för den klassiska vägen, Pärlhårklämmor De är från Zara och är perfekta för att klä en outfit på ett ögonblick.

3. Det våta utseendet

När vi pratar om det våta utseendet måste vi överväga två olika typer, den mest typiska slicked back våt blick och den nyligen populära Kim K blött hår look som har mer strandiga vibbar än det snygga utseendet.

Kim K Wet Look Frisyr

Kim Ks utseende kretsar kring strandvågor eller lockar och bärs lösare än den eleganta stilen. Det blev populärt när Kim bar utseendet på MET-galan 2019 tillsammans med sin Mugler-klänning och det såg ut som om hon precis hade kommit direkt från havet.

Jag har länkat en handledning från NAGAM nedan som visar hur du får det exakta utseendet. Är handledning Det är fantastiskt eftersom det ger dig närbilder av strukturen på de produkter du använder, så även om du inte hittar exakt samma produkter kommer du att ha en god uppfattning om vad du ska använda.

Den raka och slickade ryggfrisyren

Det polerade blicket tillbaka fungerar vanligtvis bättre med rakt hår. Istället för den strandiga effekten får du med Kim K-looken, det här utseendet är en chef, sexig look som har skakats av så många kändisar på tidigare röda mattor.

Om du inte gillar känslan av att ditt hår är tungt är det här ett bra alternativ för dig eftersom produkten är koncentrerad på toppen av huvudet snarare än att spridas i håret. Den snygga looken är också bra eftersom den håller din hår ur ditt ansikte.

För det mer traditionella slickback-våta utseendet har jag länkat en handledning från Dulce Candy. Och det använder några riktigt tillgängliga produkter, så du borde inte ha problem med att hitta samma eller liknande produkter.

Den här sommaren handlar om att skapa något nytt och verkligen behandla ditt hår och din frisyr som en del av din outfit. Prova en ny stil eller teknik eller mixa och matcha trender. Framför allt ha kul!

Vilken är din favorithårtrend i år? Vad förväntar du dig att se mycket under sommaren?

Låt mig veta i kommentarerna!